Video

Support service reparasjon HP Laserjet pagewide enterprise printer

Til salgs
945 kr
Bedriftspris eks. mva. Printer Norge er HP forhandler. Vi utfører service og reparasjon på HP multifunksjonsskrivere/laserjet/pageWide for bedrifter i Norge. Vi har egne servicetekniker og eget support senter. Vi tilbyr serviceavtale. Vi tilby leie/leasing av HP kontormaskiner. Vi har billig rekvisita som gir lave trykkekostnader. All kontakt er direkte med vårt eget supportsenter. Vi hjelper våre kunde på stedet service eller via Teamviewer fjernsupport. Vi setter opp eller fjerner brukere som er tilkoblet kopimaskin. Vi setter opp automatisk toner bestilling på bedriftens laserskrivere med vårt print-som-en-tjeneste. Ta kontakt for tilbud service eller ny skriverløsning.
Type Printere og tilbehør
Tilstand Ny

Generell info

Ved kjøp hos Printer Norge AS vil bedriften ha all kontakt med oss. Det er vi som er garanti ansvarlig med egne serviceteknikere eller hjelp via vårt eget supportsenter. Vi kan pakke ut skriver, sette opp, koble i nettverk og ta med all emballasje til forsvarlig avfallshåndtering. Noe geografiske begrensinger.

Vi setter skriver opp i vårt Print-som-en-tjeneste med blant annet automatisk toner bestilling.

Lexmark modeller som Printer Norge As tilbyr gir lave trykkekostnader. Dette med store toner kassetter med mange kopier som gir en lav pris per kopi i bruk. Ved å kjøpe en proff Lexmark kopimaskin til en litt høyere pris spares dette raskt inn med lavere trykkekostnader i kontorskriverens levetid.

Bergen - Oslo - Stavanger - Trondheim, 0759 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 168050832
Sist endret 18. jan. 2020 10:03

Rapporter annonse