Trollbohytter - Hytte, campinghytte, uthus, anneks og utestue

Til salgs
HYTTE • CAMPINGHYTTE • UTHUS • ANNEKS • UTESTUETrollbohytter AS produserer tradisjonsrike hytter opp til 70 m2, campinghytter, anneks, utestuer og uthus bygget på elementproduksjon ved vår fabrikk i Vikersund. Veggelementene produseres med ferdig påsatt utvendig stående panel og med monterte vinduer og dører. Elementbredde opp til 120 cm. Dører med bredde over 110 cm leveres løse, men alle nødvendige deler medfølger. Elementene kan monteres ute på byggeplass uten hjelp av kran og passer derfor godt for selvbyggere.

Kvalitet
Byggene produseres etter gjeldene krav og forskrifter for styrke og stabilitet. Det betyr at vi tilpasser hvert enkelt bygg til hver kunde avhengig av geografisk plassering og type taktekking. Alle våre bygg leveres med komplette tegninger for byggesak og montering, samt byggebeskrivelse med detaljer. FDV dokumentasjon medfølger.

Fire ulike bredder
Våre elementbygg leveres i fire ulike bredder Utvendig mål: 3,3 - 3,9 - 4,5 og 5,1 meter. Takvinkel 22 grader. Brutto høyde innvendig 2,3 meter med horisontal himling. Lengde på bygget kan endres etter visse rammer. Standard leveranse er tilpasset montering på støpt plate. Vi kan også levere bjelkelag for de som ønsker å montere på stripemur eller pillarer, eller tilfarergulv for de som ønsker å montere furugulv over støpt plate.

Kundetilpasset
Alle bygg kan tilpasses deg som kunde innenfor visse rammer. Takvinkel, type vinduer og annen rominndeling er fullt mulig.
Tilstand Ny

Generell info

Leveranser
Vår produksjon er basert på salg av byggesett fra fabrikk etter forbrukerkjøpsloven. Vi kan formidle hjelp til både byggesak der det er behov og i de fleste tilfeller montering ute på byggeplass samt transport. Kan leveres som komplett utvendig byggesett eller som helt komplett byggesett. Begge varianter som snekkerferdig . Dvs. alt av treverk og byggevarer, dører og vinduer samt taktekking. Blikkenslagerdeler med unntak av alle typer tak- og vegg gjennomføringer. Bildene i denne annonsen viser en standard leveranse men leveres med ubehandlet overflate på alt treverk. Gjelder ikke vinduer og dører på hytter og utestuer samt vinduer på uthus, som leveres i hvit farge som standard. Grunnmur, pipe, ovner/peiser, innredninger, møbler, lamper, evt. rørlegger- og elektrikerarbeid er ikke med i leveransen.

Kaggefossveien 40, 3370 Vikersund

Annonseinformasjon

FINN-kode 167816314
Sist endret 22. mai 2020 18:44

Rapporter annonse