Video

Cheval Liberté Gold 3 hestehenger med salkammer og personbilfjæring!

Til salgs
Ta kontakt i dag for et godt tilbud!NYHET! Cheval Liberté Gold 3 nyutviklet hestehenger i aluminium og glassfiber tak med salkammer som første gang ble presentert på verdens største hestemesse, Equitana, våren 2019.


GOLD 3 fremstår med et flott aerodynamisk design i eloksert aluminium / glassfiber (helt fri for treverk som er tungt og kan råtne) og det er god plass til to store hester. Gold 3 veier kun 825 kg (!) og har 2000 kg totalvekt og dermed hele 1175 kg nyttelast!

Sikkerhet, komfort, nytenkning og kjøreglede oppsummerer de kvaliteter denne modellen har. GOLD 3 har også INKLUDERT den store utstyrspakken som Cheval Liberté er så kjent for blant annet Pullman II personbilfjæring, lav lastehøyde og kombi dør- rampe (rampen bak kan også åpnes som dør!) stort salkammer og hele 4 skyvevinduer for optimal lufting. Hengeren har fått en ekstra stor og praktisk inngangsdør til hesteavdelingen på høyre side som gjør at du ikke trenger å bøye deg for å komme ut og inn slik du må i de fleste hestehengere.


Vi tilbyr fullfinansiering av din Cheval Liberté hestehenger gjennom Santander Finans.


Førstevalget for deg som vil ha mest for pengene!


Sammenlignet med konkurrentenes aluminiumshengere i denne klassen er Cheval Liberté Gold 3 hele 30.000,- kr. billigere og har i tillegg utstyr, som er ekstrautstyr hos konkurrentene, til ytterligere verdi 20.000,- kr. - tilsammen en prisdifferanse på utrolige 50.000 kr. som du kan bruke på andre ting. Sammenlign selv!. Det betyr i praksis at du må få hele 35% rabatt hos våre konkurrenter for å få en tilsvarende utstyrt henger til prisen av en Cheval Liberté Gold 3.

____________________________________________________________________________________________________________________________
Cheval Liberté Gold 3 har standardutstyr som er ekstrautstyr hos andre:

- Pullman 2 personbilfjæringssystem med spiralfjærer på vippearm med støtdempere for utsøkt kjørekomfort for hesten din! (som kun er standard på prestisjemerket Careliner og dyrere Böckmann hestehengere(Se video i bildegalleriet i denne annonsen for presentasjon av Pullman 2 personbilfjæringssystem)

- Kombi dør/ rampe med heldekkende gummi og antiskli (kombi dør/rampe er helt avgjørende for å kunne laste paller med feks. flisballer/fòr etc. rett inn i hengeren med gaffeltruck!)

- Tredje bremselys for ekstra sikkerhet mot påkjørsel bakfra

- Skyvevinduer på sideveggene for bedre lufting


Dette utstyret er standard på Gold 3:

- 2 store ventilasjonsvinduer med gitter som kan åpnes

- Aluminiumsvegger/ + rampe (der andre bruker plywood/trefiberplater som er tunge og kan råtne). Du sparer vekt og har en vedlikeholdsfri henger med en langt høyere annenhåndsverdi.

- Aluminiumsgulv og du har en stor bekymring mindre - med 8 mm gummibelegg over - limt og forseglet (unngå mindreverdige løsninger som støpt gummi og løse matter rett på alu- og tregulv)

- Sparkeplater innvendig begge sider for å beskytte veggene

- Sidepolstring og sparkeplater innvendig begge sider gir bedre sikkerhet og komfort for hesten

- Salkammer - godt utstyrt - med trepunkts låsing på døra
____________________________________________________________________________________________________________________________

Forøvrig har hengeren dette som standardutstyr:

- PVC midtlem med overdel
- Senket understell - kun 36 cm lastehøyde som gir liten lastevinkel!
- Polyester tak
- Polyester front
- Automatisk nesehjul
- Gummibelegg 18 mm limt og forseglet over alugulv
- Ekstra polstring på bommer
- Innvendig belysning
- Trepunkts låsemekanisme på fremdør
- Justerbare og polstrede sikkerhets-bommer foran
- Justerbare sikkerhets-bommer bak
- Airtech rullegardin i nettingutførelse med innebygget strikk
- Store hjul, 185/65R14


Rullegardinsystem
Cheval Liberté leverer en rullegardin over innlastingsrampen som har en så tett netting at regndråpene normalt ikke trenger gjennom, samtidig som den sørger for bedre luftsirkulasjon. Du kan velge mellom dette eller hel tett rullegardin. En løsning med integrert netting med borrelås er forkastet på grunn av borrelåsens begrensede levetid.


EKSTRAUTSTYR (som kan bestilles til meget konkurransedyktige priser)

- Reservehjul med trekk så du kommer deg fort videre vetter en punktering
- Ekstra gummi slitematter, todelt løsning for å beskytte gulvet mot brodder
- Ulike kameraløsninger - TrailerCam 7" digitalt - trådløst - med eller uten ryggekamera
- Alufelger
- Hingsteskille i aluminium
- Føllgitter
- Ekstra dekken/salholder
- Alt annet du får som ekstrautstyr på de fleste hestehengere på forespørsel / se prisliste
Derfor velger stadig flere Cheval Liberté hestehenger!


Oppskriften på Cheval Liberté`s formidable suksess er enkel: MEST FOR PENGENE! Ingen annen produsent av hestehengere baker inn mer utstyr, funksjonalitet, komfort og lav egenvekt med tilsvarende høy nyttelast til en så uslåelig pris!

Nye attraktive modeller med det fantastiske Pullmann 2 fjæringssystem, aluminium i vegger, gulv og rampe som standard for lang levetid og minimalt vedlikehold (fritt for tungt treverk som kan råtne og plastskikt på trevegger som kan UV blekes eller flasse av med påfølgende vannintregning og skifte av hele veggplaten) og et kraftig fokus på kontinuerlige kvalitetsforbedringer og smarte løsninger de siste årene har vært sterkt medvirkende til suksessen. Trenden i Europa går mot bruk av materialer i hestehengere som ikke inneholder tunge plywood/fiberplater i vegg og gulv. Vedlikeholdsfritt eloksert aluminium som materiale i hestehengere i kombinasjon med polyestertak blir stadig mere populært.


5 års fabrikkgaranti (på alt unntatt slitedeler som bremsedeler etc.)FJÆRINGSSYSTEM I SÆRKLASSE SOM STANDARD!:

Pullman 2 som konsept er hentet fra fjæringssystemet på moderne personbiler (uavhengig hjuloppheng med spiralfjærer, vippearm og støtdempere) - Ujevnheter i veibanen nøytraliseres effektivt og hesten din reiser på første klasse! Nå er andre generasjon av dette fjæringssystemet ytterligere forbedret (Pullmann 2) til det beste for hesten din på norske veier! (Se video i bildegalleriet i denne annonsen for presentasjon av Pullmann 2 personbilfjæringssystem)

Pullman 2 personbilfjæringssystem er også konstruert slik at tyngdepunktet er den laveste av alle hestehengere på markedet (kun 35 cm!), noe som gir hesten en mer behagelig og sikker transport. I tillegg gir dette ekstra lav innlastningsvinkel for hesten (rampen blir mindre steil).

(Obs! Mange hestehengere på det norske markedet har verken dette fjæringssystemet, ei heller støtdempere (for å spare penger) på sine rimeligere modeller. Forskjellen er betydelig!)CHEVAL LIBERTÉ ØKER MEST I EUROPA:

Cheval Liberté er i ferd med å passere Böckmann som det mest solgte hestehengermerket i Europa. Bare i hestelandet Sverige registreres det nå utrolige 900 Cheval Liberté hestehengere årlig, over tre ganger mer enn nest største tilbyder. I hjemlandet Frankrike er Cheval Liberté naturlig nok markedsleder og i Tyskland, som i de fleste europeiske land, øker de mest.

Cheval Liberté har økt produksjonskapasiteten og kan nå omsider levere nok hengere til å betjene det norske markedet, hvor vi i Tilhengernor AS er stolte av å ha blitt valgt som eneimportør. Sammen med vårt distribusjonsnett i Norge har vi klokketro på vår målsetting om å gjøre Cheval Liberté til Norges mest solgte hestehenger.


___________________________________________________________________________________________


Cheval Liberté Gold 3 hestehenger:

Finnes i flere farger på tak/front:
* sort (lagerføres)/* rød (lagerføres) /* hvit /* grå


Totalvekt: 2000 kg (en fordel med B96 førerkort!)
Egenvekt: 825 kg (!) (en stor fordel når du ikke har en alt for stor motor på trekkbilen)
Nyttelast: 1175 kg!


Innvendige mål:

Bredde: 167 cm
Høyde: 230 cm
Lengde: 315 cm

Utvendige mål:

Bredde: 215 cm
Høyde: 275 cm
Lengde: 447 cm

Hjuldimensjon: 14"


_____________________________

Vi tilbyr fullfinansiering av din Cheval Liberté hestehenger gjennom Santander Finans.

Låneksempel:
Lånebeløp: 94.900,- + reg. 1.900,- = 96.800,-
Nom. rente: 6,7%
Løpetid: 7 år
Beløp å betale per mnd.: 1.603,-
(Nedbetaling av lånet med hvor mye du vil - når du måtte ønske det - uten ekstra kostnader.)
_____________________________


Cheval Liberté hestehenger Gold varianter:
Gold First, Gold Classic, Gold II og Gold 3 uten eller med salkammerMerk at noen bilder kan avvike fra den aktuelle modellen (illustrasjonsbilder). Teksten i annonsen er alltid retningsgivende. Vi tar forbehold om skrivefeil i annonsenTilstand Ny

Generell info

PRISER:
Alle priser er inkl. mva.
Reg. og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg:
kr. 2 500,- inkl. mva.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Vi leverer tilhengere til de fleste formål og bruksområder til både proff- og privatmarkedet.

Vi kan levere alle typer tilhengere fra våre leverandører, samt skreddersy løsninger tilpasset dine behov.
Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud.

Åpningstider: 08:00-15:00 eller etter avtale

Bøhn Tilhenger AS
Fabrikkveien 2
4323 Sandnes
Tlf: 51 63 22 22
E-post: post@bohntilhenger.no

Bøhn Tilhenger AS er eksklusiv partner/forhandler for Tilhengernor AS i Rogaland.

Tilhengernor AS tilbyr et omfattende sortiment av spesial og proffhengere til næringslivet og kvalitetsbevisste privatkunder fra de mest anerkjente produsenter i Europa, og har til enhver tid Norges største lager av proffhengere. For mer info om produkter og liste over Partnere/forhandlere i Norge se: http://www.tilhengernor.no/

Fabrikkveien 2, 4323 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 167605087
Sist endret 2. apr. 2020 11:47

Rapporter annonse