Hengivne Karsten fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Karsten tror han er en liten løve, og har noen skikkelige løvebrøl hvis vi bruker for lang tid med å gi han våtfor. Han er et skikkelig matvrak! Han elsker å lekesloss med kattene han bor med. Han søker mye oppmerksomhet fra kattene han bor med, går og stryker seg og ruller rundt for å få oppmerksomhet og kos.

Han er veldig aktiv. Elsker å leke i klorestativet som går fra gulv til tak akkurat som en liten apekatt. Elsker kos men er småskeptisk hvis vi kommer litt brått bort. Når han først er i kosing maler han som bare det, og koser med potene.

Karsten trenger en venn (eller flere) til å leke og kose med. Helst like aktive og hengivne som han. Karsten liker godt å komme i sengen og sove sammen med oss når huset har roet seg og han har slitt seg ut
Når vi har besøk liker han å trekke seg litt vekk, men er nødt å være i samme rom fordi han liker å følge med på hva som skjer.

Karsten er født 09.01.19.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4314 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 167180473
Sist endret 8. sep. 2020 19:13

Rapporter annonse