KEF KF92 Grensesprengende Subwoofer!

Til salgs
23 990 kr
La meg bare si det med en gang. Dette er den beste subwooferen jeg noen gang har hørt!

Kef sitt nyeste skudd på stammen er en ekstrem subwoofer som leverer en ytelse det skal godt gjøres å ikke sette pris på. Ønsker du brutalitet og volum, så velger man kanskje heller en av de største variantene fra SVS, men ønsker man en bass som spiller musikk, på hver en note, og som henger med hele veien, så er dette et funn!
Med de doble, sammenkoblede 9" elementene, så får man en helt resonansfritt kabinett, som farger lyden lik null, og resultatet er en bass som smelter helt inn i lydbildet, og gir følelsen av nye høyttalere med bunnløs avgrunn.
De fleste liker god bass, men det kan være utfordrende å få en ekstra subwoofer til å spille godt sammen med resten av anlegget på musikk, uten at man føler at det er en subwoofer der som ikke helt passer inn med resten. Her er det ingen slik følelse. Her er det bare musikk, med god bass.


Står i demo, velkommen innom!
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt showroom i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 166728284
Sist endret 31. aug. 2020 18:36

Rapporter annonse