Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Ragni

Til salgs
1 200 kr
Dette er Ragni. Hun er en nydelig dame som kom inn til oss i august fra en koloni på Selbu. Vi antar at hun er rundt to år gammel.

Ragni er en grå og hvit korthåret katt. Den nydelige pelsen hennes er velstelt og myk. Etter å ha vokst opp i en kattekoloni uten kontakt med mennesker har Ragni blitt redd og skeptisk til mennesker. Hun er nå i ett av våre flotte fosterhjem som jobber med å gjøre henne tryggere. Ragni gjør fremskritt hver dag og har hatt stor hjelp av den andre katten i fosterhjemmet. Hun har begynt å komme opp i sofaen og fosterhjemmet har nå fått lov å klappe henne. Hun liker kos innimellom, i små mengder. Hun trives best på favorittplassen sin som er i vinduskarmen hos fosterhjemmet. Fosterhjemmet forteller at den siste tiden har hun vært litt interessert i lek. Det er et godt tegn på at hun begynner å bli tryggere. Ragni vil trenge et hjem som er tålmodig og vil gi henne tid til å bli trygg.

Ragni vil passe inn i et rolig hjem uten små barn. Hun er kastrert, vaksinert og ID-merket. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer informasjon og reservasjon av Ragni.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 166286051
Sist endret 26. apr. 2020 22:26

Rapporter annonse