INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Balder

Til salgs
1 000 kr
Denne gutten heter Balder. Han kom inn i august fra Estenstadmarka. Vi antar at han er ca 1-2 år gammel.

Balder ble funnet ganske medtatt på parkeringsplassen til Estenstadhytta. Han ble medbrakt til veterinær og hadde skader som kan tyde på at han var påkjørt. Veterinær tok røntgen og sjekk. Da melder sa katten haltet mye. Balder er trolig truffet i hodet da to fortenner var veldig løse. Balder hadde trolig hjernerystelse også. Nå har Balder trekt flere tenner og blitt kastrert.

Balder er en nydelig svart og hvit gutt. Ved inntak var han ganske skeptisk og redd og er nå i ett av våre flinke fosterhjem for å lære seg å bli trygg på oss mennesker. Fosterhjemmet forteller at han blir tryggere for hver dag som går. Balder kommer nå frivillig opp i sofaen, krøller seg sammen og storkoser seg. Han godtar litt kos, og gjør store fremskritt. Han vil trenge et hjem som kan gi han tid til å bli trygg.

Balder er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han vil passe inn i et rolig hjem uten barn. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter. Ta kontakt med vår vakttelefon for informasjon og reservasjon om Balder.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 166285932
Sist endret 19. apr. 2020 18:30

Rapporter annonse