Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Rino

Til salgs
1 200 kr
Denne gutten heter Rino. Han kom inn 11.08.2019 fra en koloni på Selbu. Han er en nydelig svart og hvit korthåret katt.

Rino har hatt en vanskelig start på livet og syns mennesker er veldig skummel. Rino er nå i ett av våre flinke fosterhjem som jobber med å gjøre han tryggere. Fosterhjemmet har jobbet mye med å gjøre han trygg, og det virker. Rino blir sakte men sikkert tryggere på de og viser små fremskritt hele tiden. Fosterhjemmet forteller at Rino ikke er agressiv, bare redd. De tar tiden til hjelp og i det siste har Rino begynt å la de klø han på haken forsiktig. Noen ganger syns han tilogmed det er greit å slappe av i sofaen sammen med de, så han blir tøffere og tøffere. Rino vil trenge lang tid på å bli trygg, men det er lys i tunellen og vi er sikker på at Rino vil, med tiden, bli en tryggere katt.

Rino vil trenge et rolig hjem som kan gi han tid til å bli trygg på seg selv og mennesker.
Rino er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han vil passe inn i et rolig hjem uten små barn. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar til å gå ut. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Rino

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 166285891
Sist endret 21. mai 2020 08:04

Rapporter annonse