INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Dina

Til salgs
1 000 kr
Dette er Dina. Hun kom inn fra Malvik 01.07.2019 sammen med tre små kattunger.

Dina er en nydelig dame med kort tigerspraglet pels. Hun gikk ute ved Nortura på Malvik sammen med sine små kattunger. Dina syns vi mennesker er litt skummel og vil trenge litt tid til å bli trygg på mennesker og nye omgivelser. Hun har passet godt på barna sine og håper nå hun vil få muligheten til å få en familie. Hun er en rolig men pratsom jente. Hun er kjempeglad i godbiter og våtfor, fisk er en stor favoritt.

Fosterhjemmet forteller: Etter som tiden har gått og kjedsomheten under vasken vart for mye for Dina, så kom det en nysgjerrig og leiken pus fram. No e ho så trygg at ho kjem å lukte på godbita i hånda og har de siste dagan og komme oppi senga på kveldstid.

Dina vil passe inn i ett rolig hjem uten barn. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til Dina er klar for å utforske verden ute igjen.

Dina vil være kastrert, vaksinert og ID-merket ved adopsjon. Dina er klar for adopsjon i uke 34. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Dina.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 166285864
Sist endret 5. apr. 2020 02:43

Rapporter annonse