Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Vargo

Til salgs
600 kr
Denne gutten heter Vargo. Han er en ung hannkatt som kom inn til oss 10.12.2018 fra Soknedal.

Vargo er en lang slank katt med nydelig svart og hvit pels med hvitt bliss og noen få små hvite hår på nesen. Han er litt sjenert men egentlig en skikkelig godgutt. Vargo har søte små hvite poter og store gule øyne. Han steller godt med pelsen sin og er opptatt av å ta seg bra ut. Etter lang tid i fosterhjem har Vargo blitt komfortabel rundt mennesker. Han er glad i kos og liker best å bli klødd på hodet.

En av favoritthobbyene hans er å rulle rundt på gulvet i stua. Vargo er en skikkelig leken fyr med mye energi. Han er utrolig glad i andre katter og forelsket seg i Gyda som han var i fosterhjem sammen med. Vargo er en pratsom gutt som har mye å fortelle. Samtidig er han en forsiktig pus. Han håper han kan komme til en familie som vil leke og kose med han. Det nye hjemmet må ha gode utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen.

Vargo har kronisk tannkjøttsbetennelse og trenger oppfølging hos veterinær hver 6.måned. Til tross for dette er Vargo en snill og artig gutt som håper han kan få ett nytt hjem. I tillegg til jevnlig oppfølging hos veterinær anbefaler vi et spesialtørrfôr for god tannhelse.

Vargo er kastrert, vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til Vargo er klar for å gå ut igjen. Pga tannsykdommen har Vargo et redusert gebyr på 600,- Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Vargo.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 166285654
Sist endret 24. mai 2020 15:44

Rapporter annonse