INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Jomfru Maria

Til salgs
500 kr
Dette er Jomfru Maria. Hun kom inn til oss i førjulstiden og var antatt drektig, siden det var tiden for jomfrufødsler fikk hun navnet Jomfru Maria. Hun er en nydelig tricolor jente men semilang myk pels.

Jomfru Maria er en tam, snill og kosete katt. Hun elsker å få kos og er også veldig glad i å leke. Hun kan være litt skvetten men kommer fort løpende opp i sofaen igjen. Maria ønsker seg et hjem som kan gi henne kjærlighet, lek og en varm sofa hun kan nyte late dager.

Jomfru Maria er plaget med urinveisinfeksjon og burde derfor gå på spesialdiett som heter metabolic urinary stress. Hun har derfor et nedsatt adopsjonsgebyr på 500,-

Jomfru Maria er kastrert, vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til hun er klar for å gå ut igjen. Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og mer info om Jomfru Maria

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 166285601
Sist endret 31. mar. 2020 21:02

Rapporter annonse