Prisene alle snakker om!

SKJÆRGAARD® Risør D4A/A4D U-sofa med divan venstre - lys grå sofa

Til salgs
15 490 kr
Risør, en av våre bestselgende sofakolleksjoner, er en serie med store og romslige kosesofaer. De tykke og gode putene i kombinasjon med de mange ligge-/sitteplassene de forskjellige oppsettene tilbyr, med familievennlige, slitesterke og vaskbare tekstiler, gjør denne sofaen perfekt til både familiekos og filmkvelder.

- leveres i flere farger.
- fås både høyre- og venstrevendt
- både sitte- og ryggputene har avtakbare trekk med glidelås, og som er vaskbare i vaskemaskin.

Lengde: 4000 mm
Bredde: 2000 mm

Rammeverk
Selve møbelrammene er hovedsakelig bygd opp av solid kryssfiner og heltre. Du får derfor en sofa som er solid og holdbar i mange år.

Sitteputene
Sittteputene er bygget opp av HR-skum (High Resiliance) på en slik måte at kjernen i skummet er fastere enn det ytre laget som er mykere. Slik oppnår du deilig komfort sammen med optimal støtte og holdbarhet. Sitteputene er plassert på toppen av et lag med Nozag-fjærer som sammen skumputen gir deg en sitte- og liggekomfort du kan nyte i time etter time. Merk også at alle putene har avtakbare trekk med glidelås. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

Ryggputene
I ryggputen er det en sammensetning av fiberballer og kvernet skum. Når disse to blandes oppnår man en mykhet og fasthet som oppfyller krav til både sittekomfort og holdbarhet. I hver pute er denne skumsammensetningen fordelt over flere kanaler. Dette sørger for at puten vil holde sin opprinnelige form over tid. Dette er en vesentlig fordel sammenlignet med ryggputer uten kanaler som vil falle sammen. Ryggputene vendes regelmessig for å bevare holdbarheten ytterligere.

Tekstiler
Alle tekstiler vi har valgt å benytte i Skjærgaard® sin kolleksjon innfrir alle testkrav for “hard bruk”. Les mer om hvilke krav som stilles her.

Slitestyrke
Alle våre tekstiler har gjennomgått “Martindale®-testen”. Les mer om hvilke krav som stilles her. For å oppnå denne klassifikasjonen må stoffet tåle over 25 000 belastningssykluser. Alle de utvalgte stoffene i Skjærgaard-kolleksjonen innfrir kravet til 25 000 belastninger, og flere helt opp til 93 000 belastningssykluser. Tekstiler med ekte Skjærgaard-kvalitet!

Lysekthet
For å unngå falming som en følge av sollys har alle våre tekstiler en lysekthet-karakter på minimum 4-5. Våre tekstiler vil alltid ha en lysekthet-karakter på minimum 4-5, dette sørger for at du ikke vil ha problemer med falming som følge av sollys.

Pilling/Nupping
Tekstilene du finner på Skjærgaard®-sofaer vil alltid ha minimum karakter 4 (maksimal score er 5) når det kommer til pilling/nupping. Med andre ord er stoffet tettvevd, tråden er overflatebehandlet og vil verken flise eller avgi løse partikler ved bruk.
Tilstand Ny

Generell info

Sparmax AS er et heleid norsk selskap, etablert sommeren 2005 med avdelinger over hele Skandinavia. Vår butikk ligger på Østlandet i Hønefoss, bare 50 minutter fra Oslo.

Mange tar turen til Hønefoss for å handle i vår butikk. Opplev det store utvalget til landets beste priser.

Sparmax har vokst seg frem til å bli Norges største netthandel innen kapitalvarer til hjemmet, og satser på å være best på både pris og kvalitet innen baderomsprodukter, hagemøbler, seng & madrasser og velværeprodukter.

Vi har et bredt utvalgt innen baderomsprodukter og er markedsledende innen badekar, boblebad, steamdusj, dusjløsninger, baderomsmøbler, sofa og senger. Til hagen leverer vi hagemøbler i rotting, utendørs massasjebad fra den kjente amerkanske produsenten CalderaSpas, grillhytter og mye annet spennende. Vi satser stort på senger og madrasser og har en stor utstiling i vårt varehus i Hønefoss. Et gigantisk lager på over 12 000 m2 ligger rett ved siden av butikken. Mange tar med tilhenger og varebil slik at man får med seg varene hjem med en gang. Vi låner ut henger til dem som ønsker det, og sender mye varer med vår samarbeidspartner Bring for dem som ønsker varen levert hjem på døren.

Vi har salg, service og leveranse over hele landet, og omsetter i Norge og Sverige til sammen årlig for godt over 100 millioner norske kroner.

Suksessen kommer av en god infrastrukt med et daglig intens fokus på å presse prisene ned til landets laveste priser på kvalitetsprodukter. I tillegg til lave priser gir vi deg tryggheten med markedsledende 10 års materialgaranti. Gode garantier er noe vi jobber med i hele vårt sortiment.

Kombinasjonen mellom pris, kvalitet, og det faktum at det meste er lagerført til enhver tid gjør oss unike da du ikke trenger å vente på levering av ditt nye produkt.

Åpningstider, varehus Hønefoss:
Se hjemmeside www.sparmax.no

Verkstedveien 48, 3516 Hønefoss

Annonseinformasjon

FINN-kode 165866403
Sist endret 21. apr. 2020 10:41

Rapporter annonse