Video

Lexmark MB2650adwe til bedrifter som trenger en rask skriver

Til salgs
8 250 kr
Bedriftspris eks. mva og frakt. Tilbudet gjelder til 31. desember 2019.

Lexmark MB2650adwe kan skrive ut opptil 47 sider i minuttet* og tilbyr økt sikkerhet, standard Wi-Fi og holdbarhet.


Multifunksjonsproduktet Lexmark MC2535adwe kombinerer fargeutskrifter på opptil 35 sider per minutt* med skanning som kan nå 100 [94] sider per minutt for enestående ytelse.

USB- og Gigabit Ethernet-tilkoblinger er bare begynnelsen. Standard Wi-Fi betyr praktisk og sikker tilkobling, mens Lexmark Mobile Assistant-appen gir rask og enkel konfigurering direkte fra en mobil enhet.

Fire års garanti ved registrering.

En 4,3-tommers e-Task fargeberøringsskjerm gir et nøyaktig, responsivt nettbrettlignende brukergrensesnitt med flerberøringsmuligheter. E-Task-grensesnittet åpner også for en verden av allsidighets- og produktivitetsapper. Og den nye av/på-knappen og USB-porten for direkte utskrift foran og sikker, nettleserbasert enhetsbehandling, gjør det enklere å få ting gjort.

Se mer informasjon Lexmark hjemmeside: https://www.lexmark.com/no_no/printer/11895/Lexmark-MB2650adwe
Type Printere og tilbehør
Tilstand Ny

Generell info

Ved kjøp hos Printer Norge AS vil bedriften ha all kontakt med oss. Det er vi som er garanti ansvarlig med egne serviceteknikere eller hjelp via vårt eget supportsenter. Vi kan pakke ut skriver, sette opp, koble i nettverk og ta med all emballasje til forsvarlig avfallshåndtering. Noe geografiske begrensinger.

Vi setter skriver opp i vårt Print-som-en-tjeneste med blant annet automatisk toner bestilling.

Lexmark modeller som Printer Norge As tilbyr gir lave trykkekostnader. Dette med store toner kassetter med mange kopier som gir en lav pris per kopi i bruk. Ved å kjøpe en proff Lexmark kopimaskin til en litt høyere pris spares dette raskt inn med lavere trykkekostnader i kontorskriverens levetid.

Bergen - Oslo - Stavanger - Trondheim, 0759 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 165080115
Sist endret 8. des. 2019 10:47

Rapporter annonse