Video

Lexmark MC2535adwe til enkeltmanns bedrift

Til salgs
3 729 kr
Lexmark MC2535adwe. Bedriftspris eks. mva og frakt. Tilbudet gjelder til 31. desember 2019.

Multifunksjonsenheten Lexmark MC2535adwe kan skrive ut opptil 35 [33] sider per minutt i farger* med en 4,3-tommers [10,9 cm] berøringsskjerm.


Multifunksjonsproduktet Lexmark MC2535adwe kombinerer fargeutskrifter på opptil 35 sider per minutt* med skanning som kan nå 100 [94] sider per minutt for enestående ytelse.

I tillegg til inkludert USB og Gigabit Ethernet, kan du koble til trådløst via innebygd Wi-Fi, samt AirPrint, Google Cloud Print og Mopria på ethvert nettverk med eksisterende Wi-Fi-tilgang. Og med Lexmark mobil utskrift er utskrift like enkelt som å trykke på Skriv ut, velge skriveren og plukke opp jobben.

Fire års garanti ved registrering.

En 4,3-tommers e-Task fargeberøringsskjerm gir et nøyaktig, responsivt nettbrettlignende brukergrensesnitt med flerberøringsmuligheter. E-Task-grensesnittet åpner også for en verden av allsidighets- og produktivitetsapper. Og den nye av/på-knappen og USB-porten for direkte utskrift foran og sikker, nettleserbasert enhetsbehandling, gjør det enklere å få ting gjort.
Type Printere og tilbehør
Tilstand Ny

Generell info

Ved kjøp hos Printer Norge AS vil bedriften ha all kontakt med oss. Det er vi som er garanti ansvarlig med egne serviceteknikere eller hjelp via vårt eget supportsenter. Vi kan pakke ut skriver, sette opp, koble i nettverk og ta med all emballasje til forsvarlig avfallshåndtering. Noe geografiske begrensinger.

Vi setter skriver opp i vårt Print-som-en-tjeneste med blant annet automatisk toner bestilling.

Lexmark modeller som Printer Norge As tilbyr gir lave trykkekostnader. Dette med store toner kassetter med mange kopier som gir en lav pris per kopi i bruk. Ved å kjøpe en proff Lexmark kopimaskin til en litt høyere pris spares dette raskt inn med lavere trykkekostnader i kontorskriverens levetid.

Bergen - Oslo - Stavanger - Trondheim, 0759 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 165078808
Sist endret 8. des. 2019 10:22

Rapporter annonse