INAKTIV

Herlige Mona fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

1 500 kr
Heisann!

Jeg heter Mona og er en ung liten dame på under ett år. Noen snille mennesker fant meg alene ved hytten sin helt borte i Setesdal. De tok meg med til Stavanger slik at jeg kunne få sjansen til å bli del av en familie igjen.

Jeg ser kanskje litt forskrekket ut på bildene, men det er bare slik jeg ser ut. Selv om jeg ser litt forskrekket ut så er jeg en veldig snill katt som du kan løfte, kose på og leke med. Får jeg lov, så ligger jeg i sengen og sover med deg. Jeg er også veldig glad i snacks og blir veldig ivrig når jeg lukter noe godt.

Jeg er en rolig pus som tåler å bo sammen med andre katter og barn. Mitt aller største ønske er å få bli ett familiemedlem som er elsket og tatt vare på, kan det bli deg?


Født ca 01.03.19.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4007 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 164769232
Sist endret 13. des 2019 22:39

Rapporter annonse