INAKTIV

Prinsessa Elin og blekk-flekken Ellie fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
3 000 kr
Har du lenge tenkt tanken på at du burde ha katt og aller helst 2 på en gang? For du er tross alt en katteglad person som egentlig aldri kan få nok katt? En skap-crazy-cat-lady/man? Da har jeg heldigvis svaret til deg. En skikkelig god julesurprise til akkurat DEG som du nok blir skikkelig glad for.

Det har seg sånn at DNNJ har inne to deilige puser som kler hverandre både i utseende og personlighet: BlekkFlekken og Prinsessa (jada, de har andre mer stuerene navn altså, men det skal vi komme tilbake til siden). De er to kattunger med forskjellig pels og forskjellig personlighet. Den ene er fløffy og kosesyk, den andre er korthåret og selvstendig. Gi meg 2 minutter av din tid så skal jeg fortelle utfyllende om dem begge.

Prinsessa (Elin) : sort og hvit fløffy skjønnhet med et mildt og behagelig vesen som gjerne ligger inntil deg, oppå deg og rundt deg. Rolig og sindig liten frøken som tåler det meste som kommer hennes vei. Hun tar gjerne en brytekamp med fostermor sin lille hund og er skikkelig tøff. Det er derfor hun har fått kallenavnet Prinsessen for alle vet jo at prinsesser er knallharde og tåler en støyt. Prinsessen er heller ikke uten ressurser og skaffer seg lett mat på egenhånd dersom du har glemt å sette bort posen med kattemat. Det er nemlig så enkelt at man simpelthen gnager seg gjennom posen og VIPS! så har man mat i overflod. Ganske genialt og noe enhver sulten katt bør vurdere.

BlekkFlekken (Ellie): Lita, korthåret, helsort og nydelig frøken som er veldig selvstendig. Stor utforskertrang og finner på hyss i kjent Emil-stil. Fostermor brukte en god time på å prøve å få BlekkFlekken ut av vitrineskapet. Hun hadde nemlig klatret oppi en åpen skuff, over kanten bak den og så videre inn i skapet. Godt fornøyd og med null planer om å komme ut med det første. Det var heldigvis bare å vente og så ordnet hun opp selv. BlekkFlekken er glad i kos men har ofte en del hun skal gjøre så hun blir ikke liggende lenge. Det er nemlig så mange ting man må undersøke. Derfor er det viktig å være der det skjer. Når hun først tar seg tid til kos lager hun en god og høy maledur som kan kjennes gjennom hele kroppen.

Disse småripsa er veldig glad i hverandre og nyter å være sammen. De er som ying og yang. Personlighetene speiler hverandre og utfyller hverandre. To perfekte katter for deg som ønsker to katter som alt er innkjørt sammen og som har selskap i hverandre. Fostermor og småripsa tar gjerne i mot deg som ønsker å besøke dem. Det eneste du trenger er et smil og en åpen favn for kos med småripsa. Så enkelt er det.

Elin er født 08.08.19 og Ellie er født 20.08.19.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4352 Kleppe

Annonseinformasjon

FINN-kode 164739948
Sist endret 13. apr. 2020 12:21

Rapporter annonse