FRI FRAKT Spisebord betong/Betongmøbler/spisegrupper/stoler/utemøbler/bord

Til salgs
15 990 kr
FRI FRAKT - LEVERINGSTID 2-4 DAGER
På lager.

Et nydelig spisebord.

Vault betongbord: Komplette mål: L:220 B:100 H:76cm


Dette betongbordet er som mange andre du finner her hos oss, produsert av ett høyt ansett Tysk firma som har drevet med produksjon av betongmøbler i mange år, og har derfor høstet mye viktige erfaringer på hva som må til for å lage slike bord både solide, gode å bruke og fine å se på. Dette er en ny og unik design som du kun får kjøpt her hos oss.

Produktene kan beskues i vårt showroom i Ulsteinvik:
Adresse: Brendahaugen 7, 6065 Ulsteinvik.

Åpningstider:

Mandag: Stengt
Tirsdag: 11.00 - 16.00
Onsdag: 11.00 - 16.00
Torsdag: 11.00 - 18.00
Fredag: 11.00 - 16.00
Lørdag: 11.00 - 15.00

Sjekk ut flere produkter på vår hjemmesiden, www.kosdesign.no

Klikk på logoen KosDesign eller gå inn på www.kosdesign.no, og sjekk våre fantastiske produkter, gode priser og se vår kvalitet.
Vår definisjonen på kvalitet er når kunden kommer i retur, ikke varen.
Tilstand Ny

Generell info

På nettsiden vår har vi mer informasjon og oppdaterte priser for alle produkter og moduler. Vi tar forbehold om skrivefeil og valutaendringer som kan påvirke prisene på importvarer.

Vi søker forhandlere og samarbeidspartnere:

Har du ønske om å starte opp for deg selv, eller allerede har butikk med plass til nye produkter, en butikk som trenger noe nytt eller om du ser muligheten for å selge våre produkter gjennom eget initiativ med showrom e.l. - ikke nøl med å ta kontakt.

KosDesign har perfeksjonert seg på alle ledd av selve prosessen med import. Deriblant har vi spesialisert oss og lagt sjelen i å tilby deg det aller beste innen: Vedlikeholdsfrie Utemøbler - Plantekasser - Designkrukker - Hengekøye - Hengestol - Belysning m.m. Vi er i dag grossist og eksklusiv agent for flere kjente merkevarer og leverandører. Blant annet er vi eneleverandør av Skyline Designs eksklusive utemøbler i Norge - Sveitsiske Eternits prisbelønte kolleksjoner av Plantekasser og designkrukker i Norge.

Vi kan ellers ordne det meste gjennom vårt utstrakte og verdensomspennende nettverk av fabrikker og leverandører. Ta kontakt enten du er privatkunde eller forhandler og har ønsker eller forespørsler.
Vi har fått med oss en medeier i selskapet vårt som har base i Asia, og som derifra arrangerer og overser alle våre operasjoner i Asia.

Vi leverer produkter av høy kvalitet og med lang levetid - Spesialisert og konstruert for å tåle vårt røffe klima.

Se også vår hjemmeside www.KosDesign.no for mer informasjon.

Vi kan hjelpe med det meste, skriv til: roy@kosdesign.no eller post@kosdesign.no.
Du kan også ta kontakt på telefon 452 56 930 Roy

STOP DREAMING - START LIVING

Brendehaugen 7, 6065 Ulsteinvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 163911784
Sist endret 26. mar. 2020 13:45

Rapporter annonse