Electrolux CombiSteam Pro Smart dampovn EKS985Z

15 995 kr
Utstillingsmodell. (ikke brukt)
Spar 6000.- Nettpris 21997.- Nå kun 15995.-

Dampovnen CombiSteam Pro Smart har Wifi-tilkobling, smart applikasjonskontroll og avanserte dampfunksjoner.
Integrert, 60 cm Dampovn med WiFi-tilkobling CookView-kamera Utvid kokkerepertoaret ditt med nye, smakfulle oppskrifter takket være CombiSteam Pro Smart dampovn.

Den kommer med 24 funksjoner og en smart Wifi-tilkobling.
Smartere matlaging: Dette er Electrolux første smartovn som er koblet til ditt hjemmenettverk. Sammen med MyElectrolux-appen og CookView-kameraet kan du både starte, styre og følge med mesterverket du har i ovnen, selv om du befinner deg et annet sted i huset.

Matlaging med damp: Takket være din nye hjelper kan du endelig få testen den Sous Vide-oppskriften du har lengtet etter. Lag mat som en mesterkokk ved å forsegle maten i deilige smaker.
Fuktighets sensor: De som liker å eksperimentere på kjøkkenet vil sette pris på fuktighetssensoren som bruker damp på forskjellige retter for at de skal smake bedre.

Rengjøring: Vedlikehold dampovnen ved å forlenge levetiden dens. Velg dampprogrammet som blir kvitt mat som har satt seg fast i ovnsrommet.

Lets Taste-app: Hvis du kobler deg til med denne appen kan du overvåke maten fra smarttelefonen din. CookView-kamera: Ha oversikt over det som skjer i ovnsrommet takket være et praktisk CookView-kamera.
Type Damp
Tilstand Ny

Generell info

Står i utstilling Elkjøp City Nedre Holmegate 30-34, 4006 Stavanger

4006 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 163862823
Sist endret 6. jan 2020 10:28

Rapporter annonse