G750 power cage cablecross

Til salgs
15 895 kr
Power cage i høy kvalitet med 32 nummererte posisjonshull for vektstangholderne med tett avstand mellom hver posisjon, som gjør at alle brukere vil enkelt finne korrekt høyde til vektstangen og sikringsarmene. Dette apparatet kommer også med nedtrekk/roing, pec deck stasjon og cablecross: Høyt og lavt kabeldrag gir mulighet for bl.a nedtrekk, roing, tricepspress og bicepscurl. Det følger med tverrstag som brukes som lårstøtte under tung nedtrekk slik at kroppen holdes på plass. Apparatet kommer også med pec deck stasjon som åpner opp for større variasjon i trening av bryst/skuldre. I tillegg er det integrert cablecross med høyt og lavt kabeldrag. Et perfekt apparat for de som ønsker det aller meste i ett og samme apparat.

G750 power cage kommer også med multigrip chin up bar, håndtak til dips, 2 par J hooks, sikringsstag med J hooks og 4x pegs for feste av strikk.

Medfølgende tilbehør: nedtrekkstang, rostang, 2x ankelstropp, 3x håndtak

Dimensjoner:
Maks anbefalt belastning J hooks/sikringsarmer: 450kg
Vekt på apparatet: 195kg
Mål på apparatet: 210 x 260 x 216cm (DxBxH)
Tilstand Ny

Generell info

Vi har meget gode fraktpriser til hele landet!

Gymtool AS importerer treningsutstyr direkte fra utvalgte produsenter. Vi fører vårt eget merke og setter høye krav til hva vi tar inn. Finner du ikke det du ser etter i vår nettbutikk kan vi skaffe det aller meste på bestilling.

Vi tar også fra tid til annen inn brukt treningsutstyr, i hovedsak Body Bike spinningsykler. Disse får full service av oss hvor slitte deler skiftes ut og selges ut igjen med 1 års garanti.

Vi er hovedsakelig en nettbutikk, men det er fullt mulig å prøve utstyret på vårt lager etter avtale.

Besøk vår nettbutikk på www.gymtool.no

3189 Horten

Annonseinformasjon

FINN-kode 163819963
Sist endret 24. mai 2020 19:27

Rapporter annonse