A Boy Named Sue fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Energibomben Sue er oppkalt etter Johnny Cash sin låt A boy Named Sue”, siden han er ‘dressed in black’. Han er en veldig leken gutt som elsker å leke med både deg og alle sine forskjellige leker.

Han kom inn til oss etter han ble levert inn til veterinærvakten. Han ble funnet ute alene, helt forvirret og uten mulighet til å se. Han hadde så mye puss at øynene hans var helt gjenlimt. De startet å rense øynene hans og fryktet at de ikke kom til å finne noen øyne. Heldigvis hadde han to små klinkekuler under all pussen. Han var også så tett i nesen at han slet med å puste. Det viste seg at han hadde både Mykoplasma og Calisivirus, så han har gått på medisiner siden. Han er heldigvis i veldig fin form nå, og er snart klar for å finne sitt for-alltid-hjem.

Han leter etter et hjem hvor han kan få masse kjærlighet og omsorg. Han elsker å ligge på fanget for kos når han er ferdig å leke, og om natten vil han veldig gjerne ligge på halsen din, eller puten din for kos.
Han liker også å sitte på tårnet sitt å kikke på fuglene og kaninvennene sine.

Sue er født 18.09.20. Han er leveringsklar fra 11.12.20.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.
Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4050 Sola

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 163612672
Sist endret 2. des. 2020 16:01

Rapporter annonse