Ny Panasonic QZ9SKE, bare innedelen

Til salgs
3 500 kr
Ny og ubrukt Panasonic QZ9SKE innedel selges. Denne ligger i original emballasjen, bare innedelen selges. Utedelen må du kjøpe selv. Denne varen må hentes etter avtale på oppgitt adresse. Modellen er utgått og selges uten noen form for garanti.

Må hentes på oppgitt adresse, sendes ikke.

Innedel + utedel koster til vanlig 21.000 kr.

Utformingen og målene på QZ9SKE er tilpasset for å forenkle utskiftingen av eldre Panasonic-modeller. For eksempel er rørstørrelsen den samme som på den eldre modellen. Festene bak på varmepumpen må heller ikke skiftes ut, og målene på innedelen gjør at man kan beholde plasseringen. Det er ofte en god investering å skifte ut en 10 år gammel varmepumpe med en ny.Moderne varmepumper har en høyere energieffektivitet som er bedre forbåde miljøet og lommeboken. Dessuten får du på kjøpet nye praktiske funksjoner som vedlikeholdsvarme, mulighet for fjernstyring, bedre luftrensing og timerinnstilling.Perfekt som erstatning for eldre Panasonic-varmepumper
Gir behagelig varme selv ved en utetemperatur på -35 C
Vedlikeholdsvarme (+8/+10 grader)
Innedelen avgir nesten umerkelige 19 dB(A).
Kompatibel med Internettstyring
Tilstand Ny

Generell info

Cupo selger og kjøper konkursbo og varepartier. Vi har for tiden lokaler på Kjeller (Lillestrøm). På Kjeller selges også brukte og nye gjenstander, og tusenvis av nye klær o.l. De fleste gjenstandene kan hentes på Kjeller i butikkens åpningstider. Vi fyller på med nye varer daglig, følg oss på Facebook!

https://www.facebook.com/#!/Cupo-Limited-224897727582518/?fref=ts

Åpningstider på Kjeller
man-fre: 11-19
Lørdag: 11-16

Åråsveien 16A, 2007 Kjeller

Annonseinformasjon

FINN-kode 163306512
Sist endret 15. nov. 2019 21:11

Rapporter annonse