Drømme lokket til ditt spa bad

Til salgs
90 000 kr
OASIS
boblebaddeksel
Du drømmer ikke! Covana OASIS er ikke bare et badestampdeksel, det er også et automatisert, topp moderne og brukervennlig lysthus!

Stengt: Den vanntette tetningen reduserer spaets oppvarmingskostnader på grunn av den overlegne isolasjonsverdien, samtidig som den forhindrer uønsket tilgang, og beskytter investeringen din så lenge du eier den! (I kontrast varer mer tradisjonelle omslag sjelden mer enn 3 år!)

Åpent: I løpet av 20 sekunder har du et moderne, elegant lysthus som beskytter deg mot uvær og skadelige ultrafiolette strålinger, og gir deg et intimt, privat rom der du kan drømme, tenke og reflektere, takket være uttrekkbare nyanser som er tilgjengelige.

LED-belysningssystemet ble designet for å skape en varm, vennlig atmosfære og en avslappende atmosfære basert på en kombinasjon av 7 nøye utvalgte farger.
Tilstand Ny

Generell info

30 BAD I UTSTILLING i Falkenborgveien 38 (Leangen)7044 Trondheim (Mellom YX stasjon og Rockwool)

Vi har massasjebad og SwimSpa utstilt i alle størrelser, både med og uten vann.

Spabutikken Polarbad har generalagentur for Gecko Electronics og Balboa Instruments som er leverandør av elektronikken til de aller fleste spaprodusenter. Og vi kan utføre servicearbeid på de fleste massasjebad. (vi utfører ikke service på Kinesiske spabad ute CE merking)

Vi kan bistå med store og små servicejobber, dette være seg feilsøking av elektronikk, feilsøking og tetting av lekkasjer, reparasjon av frostskader, og så videre.......

Vi kan også oppgradere mange bad med nye og bedre løsninger som : Saltrenseanlegg, UV-C Reseanlegg, Stereosystemer, WiFi connection og smartPhone app på din telefon, Defa Spaalarm, og mye mye annet.

Vi har også nye lokk til de fleste størrelser bad, å om vi ikke har et som passer får vi bestilt dette til dine mål.

Vi har i mange år på rad mottatt hedersprisen som "Dealer of the year Europe" og "Dealer of the year, outstanding service" Dette er prestijetunge priser som det kun deles ut en av hvert år for hele det europeiske markedet.

Falkenborgveien 38, 7044 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 163221360
Sist endret 14. nov. 2019 19:13

Rapporter annonse