INAKTIV

SPAR 2000,- NOK. SAMSUNG

Til salgs
9 990 kr
Men denne Samsung 65" UHD Smart-TV-en UE65RU7475 kan du se på film, spille, bruke strømmetjenester eller se på videoer på nett, alt i nydelige farger som virkelig kommer til live på skjermen. Del innhold fra din smarttelefon og styr TV-en med Samsung Premium One Remote eller ved å bruke de stemmestyrte assistentene Amazon Alexa, Google Assistant eller Bixby.

4K Ultra HD-oppløsning
Med 4K Ultra HD-oppløsning lar deg stige inn i en helt ny verden av seeropplevelser. Kos deg med fire ganger flere piksler (3840 x 2160) enn det du får med Full HD TV-er (1920 x 1080), og opplev det beste av bevegelsesskarphet, kontrastnivå og bildegjengivelse. Få mest mulig ut av TV-en din med UHD-oppskalering. UHD-oppskaleringen lar deg nyte Full HD eller HD-Ready innhold i enda bedre kvalitet.

Dynamic Crystal Color
Smart Dynamic Crystal Color-teknologi leverer 64 ganger flere farger til skjermen enn en konvensjonell UHD TV. Milliarder av fargetoner lyser opp skjermen din og bringer den til live med rene og livaktige farger.

HDR (High Dynamic Range)
HDR-teknologien forsterker mørkheten i mørke områder av bildet, samtidig som lyse områder vil se lysere ut. Dette resulterer i en mer realistisk skjermopplevelse med flere farger, graderinger og nyanser.

4K UHD Dimming
Samsung UHD dimme-teknologien gir deg optimalt kontrast- og fargenivå, noe som resulterer i utrolig skarpe bilder. TV-en deler skjermen i hundrevis av ulike soner som analyseres slik at lysstyrken, farger og kontrastnivå optimaliseres.

Skjermspeiling
Med skjermspeilingsteknologien kan du dele innhold fra dine mobile enheter til TV-skjermen. TV-en vil kun speile skjermbildet til dine håndholdte enheter når de begge er koblet til det samme nettverket eller er koblet sammen gjennom Allshare (DLNA).

Premium One Remote
Er du lei av å bruke mange fjernkontroller for å styre enhetene dine? Denne TV-en kan kobles til flere eksterne enheter og lar deg styre alle sammen med Samsung TV-fjernkontrollen.

Clean Cable Solution
I dagens teknologiske samfunn er det ikke uvanlig at man har så mange duppeditter at huset oversvømmes av kabler. Derfor har Samsung utviklet løsningen Clean Cable Solution som lar deg skjule kablene.

Plassering
Er du på jakt etter en smart og praktisk plasseringsløsning til din nye TV? Vi har et bredt utvalg av veggfester, TV-stativ, samt andre løsninger som kan hjelpe deg med å finne den som er rett for deg og din bolig.

Kabler og tilbehør
Planlegger du å koble TV-en til en strømmeenhet, spillkonsoll, Blu-ray-spiller, DVD-spiller eller andre enheter? Finn strømmeenheter, kabler, adaptere og mye annet tilbehør blant vårt store produktutvalg og du er sikret kvalitet som lar deg få mest mulig ut av din nye TV.

Andre egenskaper
- Enkel og brukervennlig Universal Guide
- Skap et smarthjem med appen SmartThings
- 20W/ 2.0 lydkanal
- Stemmestyring med Amazon Alexa, Google Assistant eller Bixby
- Auto Game Mode
Tilstand Brukt

Generell info

50 dagers åpent kjøp gjelder på alle våre varer, er du ikke fornøyd - besøk ditt nærmeste varehus og returner. Vanlig garanti og reklamasjonsrett gjelder!

VAREN MÅ HENTES HOS BUTIKK PÅ ELKJØP MEGASTORE TROMSØ.

VI SENDER IKKE VAREN.

Karlsøyvegen 1A, 9015 Tromsø

Annonseinformasjon

FINN-kode 162669351
Sist endret 23. des. 2019 18:03

Rapporter annonse