Dieselvarmer 5 KW til traktor 2 års garanti Pris ink mva

Til salgs
8 490 kr
OBS: Pris inkl mva.

Autoterm er Europas 3 største produsent av dieselvarmere, og Servitek har solgt over 1700 varmere i Norge. Vi kan dermed trygt stå inne for kvaliteten. Ikke gå for billige kopi-varmere, velg heller en seriøs produsent sammen med en seriøs importør som kan sitt fag og er der for deg i fremtiden. Vi leverer fraktfritt i Norge

Kaldt i traktoren din? Har du ny traktor med moderne og effektiv dieselmotor og dermed dårlig med varme i hytta? Denne varmer vannet i motoren og tilfører 5 kW for å få opp temperaturen. Kan og brukes til bil, båt etc og kan leveres i 12 eller 24 volt. Digital timer følger med, GSM enhet kan kjøpes i tillegg.

Autoterm Binar 5 KW dieselvarmer kommer i et komplett sett med digital timer, installasjonsutstyr og alt du trenger for å få forvarmet motoren og ikke minst holde temperaturen oppe når motoren går med lav belastning eller det er kaldt ute. Varmeren kan og programmeres til å starte på gitt tidspunkt, og man kan programmere den til å fungere som kjørevarmer slik at den starter opp når motoren starter og stopper når motoren stopper. Du kan stille inn hvilken temperatur vannet skal ha under drift. Varmeren kan og starte kupeens vifte for å forvarme hytta før du skal inn i traktoren.

https://www.servitek.no/produktkategori/vannvarmere/

Vi gir 2 års garanti på alle apparater solgt av Servitek i Norge.

Disse varmerene er konstruert for svært lang levetid og har bevist sin pålitelighet siden 1994, takket være kvalitetskomponenter og robust konstruksjon

Autoterm Binar 5 KW vannvarmer er utstyrt med Kyocera glødeplugg, Bosch sirkulasjonspumpe, dieselpumpe fra Thomas Magneto og koblinger fra Tyco Electronics. Kvalitetsapparat satt sammen av kvalitetsdeler og bygget i Europa.

Dette er en kraftig vannvarmer som kan monteres i bil, båt, traktor, anleggsmaskin etc og det gis 2 års garanti på produktet.

Settet inneholder alt som er avbildet og er laget av høy kvalitet. I tillegg har vi verksted i Tønsberg som med glede hjelper deg med support eller bistand.

Settet inneholder:
Varmer 12V eller 24 Volt, si fra hva du vil ha
Kontrollenhet med timer
Dieselpumpe "Thomas Magnet P327"
Gummi innfesting til dieselpumpen
Ledningsnett til dieselpumpe
Ledningsnett til varmeren
Luftinntak forbrenning med lyddemper
Varmebeskyttelse eksos
Diesel pick-up til kjøretøyets tank
6m drivstoffslange
1m fleksibel eksosslange
Sirkulasjonspumpe Bosch PAD 12V
Kjølevannsslanger med bøy til integrasjon i kjølevannssløyfen
Tilkoblinger kjølevannsslanger
Muttrer, skruer, klemmer, strips etc etc.
Engelsk manual for installasjonen og bruksanvisning.


Søkeord: John Deere Massey Ferguson Valtra New Holland Fendt Claas Case McCormick Deutz Zetor Kubota Foton Kramer Iseki Antonio JCB dieselvarmer motorvarmer vannvarmer varmeapparat
Gratis frakt forutsetter Postens Servicepakke
Tilstand Ny

Generell info

Kan betale og hente på vår adresse etter avtale

Brands Vei 9, 3122 Tønsberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 162370484
Sist endret 5. aug. 2020 00:20

Rapporter annonse