Treningsapparat av rustfritt stål, for egenvektstrening

Til salgs
35 499 kr
Mellomstor allsidig calisthenics treningsapparat JMP WRK10 Delta, for skole, park eller sameie. Treningsstasjon for mindre arealer, som har flere treningsapparater integrert til en - ribbevegg, situps benk og horisontal bar. Laget av rustfritt stål. Konstruksjon sertifisert for offentlig bruk med EN16630:2015. Vandalsikre. Vedlikeholdsfri.

Utendørs stativer og øvelser av forskjellig vanskelighetsgrad. Styrketrening mot egenvekt. Calisthenics er en sport hvor man bruker egen kroppsvekt som belastning. Egen park av calisthenics treningsapparater kan være liten, med 1-2 apparater som dekker hoved behov eller 10-12 calisthenics apparater som støtter alle de avanserte øvelser. Det er ingen aldersgrense på calistenics parkene.
Det finnes mer enn 30 standardløsninger på treningsapparat og uendelige muligheter for å bygge ekte treningspark.

Treningsapparat av rustfritt stål virker alltid nøytral og integreres perfekt i miljøet. Levetid av rustfritt stål konstruksjon er estimert som 100-1200 år, den varer bokstavelig talt for alltid.

Kontakt oss for tilbud, vi har kanskje den best pris på markedet også!
Tilstand Ny

Generell info

KlatreBarna selger forskjellige calisthenics stasjon - treningsapparater for egenvektstrening, laget av rustfritt stål.

JMP treningsapparatene kommer med 15 års garanti.

Vi tilbyr nå også utvalgte modeller for lekeplass til barnehage og skole. Disse er også godt egnet for sameier og borettslag som ønsker utstyr som flere barn kan dele.

Hosleveien 150, 1362 Hosle

Annonseinformasjon

FINN-kode 162334279
Sist endret 4. nov. 2019 17:56

Rapporter annonse