ITT CANNON, Type 2 til type 2 ladekabel, 32A/3-fas

Til salgs
1 999 kr
Type 2 ladekabel til Tesla og BMW, samt andre bilmerker++

- 5M langt, inntil 32A, 3-fas
- Et av markedets letteste kabler takket være bruk av materialer av høy
- Dreningshull i bunn av støpsel - forhindrer fastfryst støpsel
- Mønstrert håndtak - gir bedre grep under bruk
- Svært myk og lett anvendelig ladekabel selv i mange minusgrader grunnet unik gummiblanding

Mode 3 type 2 (Mennekes) til type 2 ladekabel for lading av elbil og plug-in hybrid (PHEV) med inntil 32A (22kW / 3-fas). ITT ladekabler er produsert i Tyskland og er klasseledende innen UL og CE sertifiserte utstyr som er anerkjent, pålitelig og velprøvd. Ladekablene er bygget i samsvar med alle viktige regionale standarder - IEC for Europa, J1772 for Amerika og GB for Kina

ITT CANNON sin ladekabel passer elbiler og plug-in hybrid med type 2 kontakt (f.eks. Renault ZOE, Mercedes B-klasse electric Drive og Tesla Model 3/S/X) og passer ladestasjoner med type 2 uttak/kontakt. Ladekabelen er sikret mot tyveri og støtter både autolås. Ladekabelen vil også låse seg til ladestasjonen under lading og kan ikke løsnes av uvedkommende. Dreneringshull i bunnen av ladepistolen/pluggen eliminerer at støpselet/pluggen fryser fast i kontakten og har et mønstret håndtak for bedre grep. Ladekabelen har en unik gummiblanding som har blitt testet i ulike klima og holder seg myk og er enkel å håndtere selv i mange minusgrader. Samtidig er den robust og tåler å bli kjørt over.
Tilstand Ny

Generell info

Bilexperten Bosch er et frittstående bilverksted tilknyttet Bosch car service. Våre sertifiserte teknikere har flere tiårs erfaring med blant annet Volkswagen, Audi, Fiat, Nissan, Toyota og flere andre bilmerker. Våre teknikere er spesialisert innen flere fagfelt og deres kompetanse blir kontinuerlig oppdatert gjennom kurs, konferanser og sertifisering. Denne kombinasjonen gir oss en unik kompetanse som gjør kundene er svært fornøyde.

Brukeranmeldelser:

Facebook: 4.9 av 5 stjerner
Google: 4.7 av 5 stjerner

PRISLØFTE
Hos Bilexperten Bosch garanterer vi gode priser. Vi slår av 10 % på ethvert skriftlig tilbud fra andre bilverksteder.

VÅRE GARANTIER + DIN KOMFORT
Hos oss får du 12 måneders Mobilitetsgaranti hvis du bestiller service med mobilitetsgaranti eller service ut fra bilens servicehefte. Garantien omfatter:

Gratis hjelp med din bil
24 timer i døgnet
Gjelder i hele Norden
1 års varighet

VÅR SPESIALKOMPETANSE + DIN SIKKERHET
Bilexperten Bosch er spesialister innenfor en rekke fagfelt:

Elbiler og hybridteknikk
Automatiske girkasser
Bobil
EU-kontroll
Lettlastebil inntil 7,5 tonn

LEDENDE I OSLO
Bilexperten Bosch holder seg oppdatert med det nyeste og mest effektive fabrikkgodkjente spesialverktøyet på markedet. Dette gjør oss til ledende på teknisk utstyr i Oslo-regionen.


Har du spørsmål ?

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Tlf: 23 68 85 85

Persveien 32, 0581 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 162160179
Sist endret 2. nov. 2019 22:53

Rapporter annonse

Trygg på FINN