Kosepusen Lucy fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Lucy er ei nydelig frøken. Svart som natten med et lite hvit felt på brystet. Med en markant munn og store øyne får hun et utrolig sjarmerende uttrykk. Hun har mye å by på, men synes nye folk er litt skumle helt i starten, så hun trenger litt tid å å varme seg opp på.
Lucy er utrolig glad i andre katter, og å leke. Så det er et stort pluss med andre katter i hjemmet. ALT mennesker spiser er fristende, og Lucy vet virkelig hvordan hun skal smiske på best mulig vis.
Enten står hun på to ben å gnikker seg inntil deg, eller så står hun rett under armen å lager noen sjarmerende lyder.

Lucy elsker kos og sier aldri nei takk til å ligge strekk ut på sofaen eller i senga. Dette er ei skikkelig kosejente. Lucy er ei jente som en fort blir glad i, men hun trenger litt tid for å varme seg opp i et nytt hjem.

Lucy er født 29.07.18.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4070 Randaberg

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 161884753
Sist endret 5. jan. 2021 10:59

Rapporter annonse