Sportsgulv 100x100x1cm

Til salgs
360 kr
Sportsgulv med fletting, perfekt til treningsrom hjemme og i små og mellomstore bedrifter. Mattene flettes i hverandre slik at de ikke avgir noen glipper, samtidig som de da heller ikke vil skli fra hverande. Alle mattene kommer med endelister slik at det ikke blir glipper mot vegg.

Mattene er produsert etter våre egne spesifikasjoner: 3mm øvre lag med slitesterk gummi, 7mm nedre lag med presset skum. Dette gjør at disse mattene er meget slitesterke, samtidig som det har bedre demping og avgir mindre lukt kontra gummimatter. Dette treningsgulvet er enkelt å rengjøre, sklisikkert og kan også brukes på gulv med varmekabler.

Størrelse: 1x1 meter, 1 cm tykkelse, egenvekt per matte: ca 9kg
Tilstand Ny

Generell info

Vi har meget gode fraktpriser til hele landet!

Gymtool AS importerer treningsutstyr direkte fra utvalgte produsenter. Vi fører vårt eget merke og setter høye krav til hva vi tar inn. Finner du ikke det du ser etter i vår nettbutikk kan vi skaffe det aller meste på bestilling.

Vi tar også fra tid til annen inn brukt treningsutstyr, i hovedsak Body Bike spinningsykler. Disse får full service av oss hvor slitte deler skiftes ut og selges ut igjen med 1 års garanti.

Vi er hovedsakelig en nettbutikk, men det er fullt mulig å prøve utstyret på vårt lager etter avtale.

Besøk vår nettbutikk på www.gymtool.no

3189 Horten

Annonseinformasjon

FINN-kode 161493698
Sist endret 26. okt. 2019 10:59

Rapporter annonse