Trap bar tri-grip

Til salgs
2 125 kr
Trap bar, også kalt hex stang, er et perfekt alternativ til knebøy og markløft. Den er mindre stressende på bl a korsygg kontra vanlig markløft, da en trap bar holder vekten sentrert gjennom kroppens midtlinje. En annen fordel med hex bar er at den unngår kontakt med leggene som ofte skrapes opp under tunge markløft med vanlig vektstang.

Vår nye tri-grip trap bar er perfekt for trening av ben, rygg, nakke og grep. Den har roterende håndtak, med 3 forskjellig grepsdiameter: 25mm, 38mm og 50mm.

På grunn av sitt unike design med forhøyede vekthylser kan man her legge på og ta av vektskiver uten å måtte løfte opp stangen. Dette designet gjør også at man kan gå dypere i øvelsen om man ønsker det.

Lengde på trap bar: 142cm
Tilstand Ny

Generell info

Vi har meget gode fraktpriser til hele landet!

Gymtool AS importerer treningsutstyr direkte fra utvalgte produsenter. Vi fører vårt eget merke og setter høye krav til hva vi tar inn. Finner du ikke det du ser etter i vår nettbutikk kan vi skaffe det aller meste på bestilling.

Vi tar også fra tid til annen inn brukt treningsutstyr, i hovedsak Body Bike spinningsykler. Disse får full service av oss hvor slitte deler skiftes ut og selges ut igjen med 1 års garanti.

Vi er hovedsakelig en nettbutikk, men det er fullt mulig å prøve utstyret på vårt lager etter avtale.

Besøk vår nettbutikk på www.gymtool.no

3189 Horten

Annonseinformasjon

FINN-kode 160321881
Sist endret 30. des. 2019 14:27

Rapporter annonse