Tredemølle for rulleski, løping og sykling

Til salgs
129 999 kr
Abilica XC-Mill 2700 Tredemølle for ski, sykkel og løpUtviklet i samarbeid med Johannes Høstflot Klæbo.Abilica XC-Mill 2700 er en helt rå produktnyhet fra det norske varemerket Abilica og er

en spesial tredemølle som dekker 3 bruksområder for seriøs trening:Stakemølle/diagonalgang for langrenn på rulleski

Sykkelmølle for terrengsykkel eller racer

Tredemølle for løping - 2 personer kan løpe samtidigDenne rå spesial møllen er tilpasset for både egentrening og coaching. Sammenlignet med tilsvarende møller i dette bruksområdet som kun kan brukes til coaching, har du et eget display rett foran deg som gjør at du enkelt kan justere fart og stigning. I tillegg er det egne coachingknapper på siden av tredemøllen. Det er også enkelt å montere pulsklokke på stengene foran eller på siden av tredemøllen.Computer med treningsprogrammer, hastighet og stigningsjustering. I tillegg er det montert hastighets- og stigningsjustering på høyre side av håndtakene, for lettere å kunne justere fart og stigning under bruk. Det er også nødstopp på computer og på kontrollene på siden.For langrenn:

Abilica XC-Mill 2700 er det perfekte verktøy for teknikktrening i langrenn på rulleski og har en toppfart på hele 30 km/t. Her anbefaler vi nivå 3 og nivå 4 på stigning for å gjenskape vinterforholdene nærmest mulig. Det krever egne spesialtilpassede pigger til stavene.

Les om hvordan du kan bli rå til å stake her.For løping:

Med en løpeflate på hele 100 cm i bredde og 250 cm i lengde kan det fint løpe 2 personer samtidig på tredemøllen.

Les om hvordan du kan øke utholdenheten med bakkedrag på møllen her.For sykling:

Den er også godt tilpasset bruk av terrengsykkel eller racersykkel. Det er ikke nødvendig å bytte dekk. Alle normale sykkeldekk fungerer, unntatt piggdekk for vinterbruk. Abilica XC-Mill 2700 er den perfekte investering i eget treningsrom, idrettsklubber, kretser, treningssenter eller bedrifter. Den høye kvaliteten på delene gjør at møllen er meget solid og tåler mye bruk. Gjør som de beste!Les mer om hvordan du kan bruke den til sykkel her.For bedrifter, klubber, treningssenter osv har vi gode leasingvillkår.

Pr 3 juni 2019 er leasingpris pr mnd kr 2 186,- ved 5 års avtale. Ved leie av 2 eller flere møller har vi gode volumrabatter. Leasingavtaler forutsetter kredittgodkjenning av vår leasingpartner DeLageLanden.

Spør oss om en avtale i dag. Gjelder dessverre ikke privatpersoner.Høydekrav under taket for bruk av Abilica XC-Mill 2700:

Tredemøllen er 26 cm høy fra gulv ved stigning 0. Du må legge til ca 40 cm til din personhøyde for bruk på 15% stigning. Husk også å legge til høyden på dine rulleski.
Tilstand Ny

Generell info

Treningspartner.no har showroom/butikk for treningsapparater til hjemmetrening og trimrom. Kun 15 minutter fra Sandvika, mellom Drammen og Oslo.

Treningspartner AS
Ringeriksveien 16
3414 Lierstranda
Tlf 400 03 448

Åpningstider showroom/butikk:
Man-fre 10.00-16.00
Lør 10.00-14.00

Ringeriksveien 16, 3414 Lierstranda

Annonseinformasjon

FINN-kode 159770081
Sist endret 7. okt. 2019 10:08

Rapporter annonse