INAKTIV

KNALLPRIS! TOPPMODELL AEG BSK892230B - STEAMPRO (SOUS VIDE)

Til salgs
24 995 kr
TOPPMODELL MED STEAMPRO (SOUS VIDE) - AEG BSK892230B
SIKRE DEG DENNE TIL KUN KR 24 895,-

Veil. pris kr 35 860,- ekskl. frakt


Vi sender til hele Norge foruten Svalbard.

MaxiKlasse SteamPro®-ovn med avansert fuktighetssensor og FullTaste dampsystem. SousVide-funksjon, full damp og intervalldamp, i tillegg til alle de kjente AEG-funksjonene. Elegant navigasjonshjul for et enkelt brukergrensesnitt. Steketermometer, dobbel ovnsbelysning og sikkerhetsdør med dempet lukking.

MESTRE SELV DE MEST KOMPLEKSE SMAKENE.
Hvert måltid bør være en opplevelse. Vi skapte SteamPro-ovnen med dette i tankene. Den har tre stekemoduser – varme, damp og en kombinasjon av begge. I kombinasjonsmodus beregner den automatisk korrekt kombinasjon av varme og damp. Dette betyr at du alltid oppnår gyllen og sprø utside samtidig som at maten blir saftig på innsiden. Enten du steker eller griller kjøtt, baker brød, lager delikate desserter eller bruker SousVide-funksjonen, kan du være trygg på at matlagingen din vil nå et nytt nivå. SousVide benyttes av profesjonelle restauranter rundt om i verden.

FANTASTISK SMAK, HVER GANG
Ved å måle kjernetemperaturen i maten din presist, sier matsensoren ifra når kjøttet ditt er lett stekt, medium eller godt stekt. I tillegg til at den tilbereder fisk og grønnsaker akkurat slik du ønsker.
Type Damp
Tilstand Ny

Generell info

Velkommen til vår utstilling i Ringveien 23 på Jessheim!

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med kjøkken, hvitevarer og garderobe. Hos oss finner du kjøkken fra Drømmekjøkkenet og Huseby. Vi har i tillegg gode priser på hvitevarer fra Miele, AEG, NEFF og Siemens. Skyvedørsgarderobe fra Drømmekjøkkenet.

Gjør en hyggelig handel hos oss - Kunnskap gir trygghet!

Forbehold om trykkfeil.

Åpningstider:
Mandag - fredag 10.00 - 17.00
Torsdag 10:00 - 19:00
Lørdag: 10.00 - 14.00

Ringveien 23, 2066 Jessheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 159769459
Sist endret 30. sep. 2020 16:47

Rapporter annonse