Video

Miljøvennlig rengjøring med INTELblast IBL3000 tørrisblåsemaskin

Til salgs
139 000 kr
DEN ULTIMATE RENGJØRINGEN - HELT UTEN VANN OG KJEMIKALIER!
Har du takstein, glass, stål, blikk, fliser, hardtre, som trenger skikkelig rengjøring, så er tørris den ultimate rengjøringsmetoden.

Tørrisblåsing gjør også rent og fjerner belegg, irrdannelse og oksyderinger, sot, urenheter, understellsmasse, asfalt, etc. på båt, bil, mc, maskiner, verktøy, etc.

Ved å justére maskinens mating av luft og tørris, kan man blåse bort f.eks. bunnstoff og andre belegg som tectyl og tjære, asfalt, maling, etc, slik man ville gjort med sandblåsing, soda og lignende. Forskjellen fra de andre metodene er at med tørris rengjør du helt uten å skade overflatene.

Du kan også justére ned trykk og mating og benytte en crusher som lar deg blåse rent inne i f.eks. elektriske tavler og koblingssentraler - uten å slå av strømmen!
Tørris er ikke-ledende og 100% fri for fuktighet.

Effektivt og skånsomt bil og MC : eksteriør, interiør, understell, motor, motorrom og elektronikk - helt uten fare for å ødelegge noe.

TØRRIS ER...
100% tørt - etterlater ingen fukt eller sekundært avfall
100% skånsomt mot underlag - men svært effektivt på urenheter og belegg
100% bærekraftig, miljøvennlig rengjøring - tilfører ikke ny CO2 til atmosfæren

HVORFOR ER TØRRIS MILJØVENNLIG?
Tørris etterlater ikke avfall annet enn de urenhetene du fjerner fra objektet som rengjøres. Vi produserer tørrispellets ved å utvinne CO2 fra luften omkring oss, og når tørrisen treffer overflaten, sprenger den bort urenheter ved at den ekspanderer til gass i løpet av et nanosekund. Dermed er dette et kretsløp som er miljøvennlig og som ikke tilfører ny CO2 til atmosfæren.

KOMPRESSORER - UTLEIE OG SALG
Vi både selger og leier ut kompressorer som takler alle oppgaver, og kan levere komplett oppsett inkludert tørris til der du skal utføre jobben.

TØRRISBLÅSING OVER ALT
IBL3000 ble utviklet i nært samarbeid med en kunde, som hadde behov for å operere en tørrisblåsemaskin i et miljø med mange utfordringer. Effektiv størrelse og enkelhet i bruk kombinert med IBL4000s kjente styrke og holdbarhet, var de viktigste egenskapene. Med en bredde på bare 400 mm kan IBL3000 lett flyttes inn og rundt i trange områder, og spesielt mellom maskiner i produksjonslokaler. Dette gjør det mulig for operatøren å komme nærmere rengjøringspunktet, og dermed være i stand til å arbeide med kortere blåseslanger, noe som igjen gir et bedre rengjøringsresultat.

TØRRISBEHOLDERENS KAPASITET
Selv om maskinen er smalere, betyr ikke det at du kan fylle mindre tørris i beholderen. I likhet med IBL4000 kan du fylle mer enn 25kg tørris i trakten på IBL3000, noe som for de fleste bruksområder betyr mer enn 30 minutters drift før etterfylling. Trakten kan demonteres på mindre enn 10 minutter hvis service er nødvendig.

VELKJENTE FORDELER
IBL3000 har store punkteringsfrie hjul, ekte 1" luftflyt gjennom alle deler, kun FESTO-komponenter og 7 meter slange etter ditt valg (lettvekts PU eller teknisk gummi).

DIMENSJONER
Bredde: 400mm
Høyde: 1110mm
Lengde: 780mm
Vekt: 80kg

PRIS ER VIKTIG
Til tross for at maskinen er produsert i Danmark, har Intelblast klart å levere en maskin som kan konkurrere med alle i pris, uten at det går ut over hverken kapasitet eller kvalitet.

GUNSTIG AVTALE PÅ TØRRIS
Alle som kjøper eller leier en tørrismaskin hos, får tilgang til Norges aller beste priser på tørris - uansett hvor du er lokalisert.
Tilstand Ny

Generell info

Paintbox Pro AS har kontorer, lager, og serviceverksted i Trondheim. Herfra driver vi landsdekkende salg av overflatebehandlingsutstyr, samt prosjektering og oppføring av lakkeringskabiner og sandblåseanlegg.

Paintbox Pro er hovedimportør/grossist på de fleste varemerkene vi markedsfører.

Alle priser er eksklusive merverdiavgift med mindre annet er oppgitt.

Fossegrenda 30 C, 7038 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 159236392
Sist endret 8. apr. 2021 12:38

Rapporter annonse