Anaconda Hip-Bands. Premium ministrikk i bomull/latex

Til salgs
229 kr
Korte treningsstrikker mye brukt til å trene benene. Premium kvalitet, produsert med en blanding av bomull og latex. Kan brukes alene eller i kombinasjon med andre øvelser.

Premium mini-strikk som ikke ryker eller krøller seg. Produsert med en blanding av bomull og latex. Ekstra lang holdbarhet sammenlignet med Mini-Bands produsert i latex/gummi.

Hip-band er et effektivt treningsutstyr som brukes for å øke styrke og stabilitet i over og underkropp. Hip-bands er ideelle for aktivering av musklene i hofte og rumpe, og skulderstabilisering samt øvelser hvor man beveger seg sideveis. Hip-Bands kan brukes overalt, på treningssenteret, hjemme eller på reise.

Godt egnet til bruk i oppvarming hvor man ønsker å fokusere på hofte- og skulderregionen. Brukt sammen med andre øvelser kan treningssett med hip bands bidra til å aktivere små og store muskelgrupper samt utfordre stabilitet og koordinasjon i hofte og skulder regionen.


Noen øvelser du kan gjøre med Anaconda Hip-Bands:

Hip thrust med Hip-Bands.

Trener bakside lår og sete. Ligg på ryggen med bøyde knær. Plasser strikken rundt knærne. Knip setet sammen og løft bekkenet og nedre del av ryggen opp fra gulvet.


Benløft med bøyd kne og Hip-Bands.

Trener bakside lår, sete og rygg. Legg strikken rundt knærne. Sett kneet du står på på strikken slik at du hindrer det i å skli. Stå på alle fire og løft det ene benet, mens du holder kneet bøyd, til låret er i forlengelse av kroppen. Fra denne posisjonen senker du benet ca. 10 cm og løfter det igjen. Senk og løft noen ganger, før du gjentar øvelsen med motsatt ben. All bevegelse skal foregå i hoften.


Knebøy med Hip Band.

Trener fram- og bakside lår og sete. Stå med hoftebredde avstand mellom bena og strikken rundt knærne. Bøy deg ned så langt du klarer uten å miste svaien i ryggen. Ha spenning i strikken hele tiden slik at du unngår at knærne faller inn. Skyv deg opp til utgangsstilling igjen. Mini band er et godt arbeidsverktøy for PT’en i arbeidet med å justere en knebøy slik at knærne ikke faller innover.


Kickbak (fraspark) med Hip Band.

Trener fram- og bakside lår og sete. Stå på huk med et strikken rundt føttene. Lå det ene kneet stå i gulvet mens du sparker bakover ved å strekke ut hofte og kne.


Omvendt flyes med Hip Band.

Trener øvre del av rygg, skulder, og arm. Ta strikken rundt underarmene. Stå med armene samlet foran brystet med en liten bøy i albuene. Trekk armen ut til siden og bakover så langt som mulig. Kjenn at skulderbladene trekkes mot hverandre, før du slipper rolig tilbake.


Hip-Bands kommer i 3 motstandsnivåer:

Grønn: Lett (ca 20kg)
Lilla: Medium (ca 25kg)
Rosa: Hard (ca 30kg)

Alle strikkene har samme størrelse: 33x8cm


Kjøper du alle 3 samlet får du med oppbevaringspose og en rabattert pris.
Tilstand Ny

Generell info

Treningsutstyr fra Performance by OCM AS kan kjøpes i vår nettbutikk: www.pbym.no
Levering over hele landet eller gratis henting på Pick-up point i Sandstuveien 70 på Ryen i Oslo.

Om oss:
Performance by OCM AS ble etablert av Ole Chr. Mobech etter 20 år i treningsutstyr bransjen. Vi hjelper deg med å få tak i treningsutstyr med god kvalitet til riktig pris.
Vi har spesialisert oss på utstyr av god kvalitet til hjemmetrening og bruk i bedrifter, samt spesialutstyr og tilbehør til treningssenter. Når du kjøper treningsutstyret ditt hos kan du føle deg trygg på at du har fått utstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi gjør det enkelt for deg å finne frem til det treningsutstyret du leter i vår oversiktlige nettbutikk. Om du bare trenger en enkel vektvest til å ha på deg når du løper, en treningsmatte til å trene yoga på eller et komplett treningsrom med tredemølle, treningsbenker, treningsmaskiner og frivekter så finner du det her hos oss. 

Sandstuveien 70, Bygg AU, 0680 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 158871882
Sist endret 27. sep. 2019 16:54

Rapporter annonse