Flott Eckersberg maleri fra 1859 - Alle annonser nå med vurdering

Til salgs
Johan Fredrik Eckersberg - sign. 1859.

Dette maleriet har Eckersberg hentet inspirasjon fra perioden han bodde utenlands, maleriet er malt i 1859 samme år som han opprettet malerskole i Christiania. Denne skolen fikk stor innflytelse på norsk kunstliv de neste tiårene. Tross dårlig helse på grunn av tuberkulose drev han skolen frem til sin død. Skolen ble videreført av Knud Bergslien.

Mål ink. ramme: 67x84. Pris på forespørsel/Eier er åpen for bud. Vurdert 60-80' Eier er også åpen for bud utenfor vurderings estimatet.

Generell info

Trykk på firmaprofilen vår for å se flere av våre annonser, eller besøk oss på vår nettside http://www.gallerihersleb.com/

Vi skaffer alt av eldre norsk kunst, dersom det er en kunstner eller et motiv vi ikke har inne for øyeblikket så send oss en forespørsel så gjør vi undersøkelser i vårt nettverk.

Alle malerier som selges og formidles gjennom Galleri Hersleb har vært renset hos konservator og har forgylte og restaurerte rammer i god stand. Vi har også en del litografier på vår nettside.

Ta kontakt på tel. 915 83 820 eller på mld her på Finn for mer informasjon. Galleriet har adresse Ålesund, men vi har et lager og showroom i Oslo. Ved seriøs interesse kan alle malerier fremvises i Oslo på noen dagers varsel.

Alle malerier vi har kan sendes hvor som helst i Norge og utlandet, enten med posten eller budbil.

0250 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 158274269
Sist endret 16. mar. 2020 23:15

Rapporter annonse