Marantz PM10S1 High-End Integrert Forsterker 2x200w

Til salgs
79 990 kr
Marantz PM10S1 er en ekte High-End forsterker med nærmest utømmelige krefter, og et lydbilde som er så stort og mektig, men samtidig så fokusert og detaljert, at man bare blir sittende i sofaen og savne spyttsugeren til tannlegen. Dette er en perle, og den er like vakker å se på som den er å lytte til.
Marantz PM10S1 er en helanalog forsterker med fullbalansert oppbygging, fra inngang til utgang.
Denne forsterkeren fortjener egentlig en egen pidestall midt i entréen til ens bopel, bare for å varsle alle som kommer på besøk, om at her bor det seriøse mennesker, som mener alvor med det man mener noe om, men man er ikke fremmed for å gå med lua inne, på snei.

Utdrag fra bibelen:
Utgangseffekt: 2 x 200 W i 8 ohm / 2 x 400 W i 4 ohm
Innganger: Pickup (MM/MC), 4 x analog inn (stereo RCA),
2 x balansert analog inn (stereo XLR), power amp direct (stereo RCA).
Utganger: Recorder (stereo RCA), 2 par høyttalere
(banan/skrueterminaler), fjernkontroll (minijack, RCA).
Mål: 44,0 x 16,8 x 40,0 cm (BxHxD)
Vekt: 21,3 kg
Farge: Sort, gyllen


Forsterkeren er å oppleve i vårt demorom i vår butikk i Hommelvik, hvor den for øyeblikket er oppkoblet mot Kef R11. Som for øvrig også er et mesterstykke. Anbefales, velkommen til lytting.https://www.lydogbilde.no/test/hi-fi/marantz-pm-10
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt showroom i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 158263817
Sist endret 16. nov. 2020 11:17

Rapporter annonse