90 stk Konferansebord / klappbord i bøk laminat understell i sort eller krom, 120x45cm bordplate, brukt med en del slitasje i plater

495 kr
Konferansebord / kursbord / møtebord, noe bruksslitasje/avskall i bordplate på mange av disse. Bordplatemål: 120x45cm Høyde er 72cm Platefarge: Bøk laminat Sammenleggbare ben i sort eller krom, vennligst spesifiser hva som er ønskelig ved bestilling Kan også være fine som ekstrabord / langbord med duk på. En del kosmetisk bruksslitasje i plater forekommer, men fungerer som de skal. Enkelte av bordplatene mangler kantlister knotter på undersiden av ben Fine som ekstrabord til messe el.l. Prisen er pr bord, eks mva. Se også våre andre annonser for et godt utvalg i møtebord og konferansebord.

Øvrig informasjon

Prisen er å forstå pr stk eks mva, som kommer i tillegg med 25%, om ikke annet er oppgitt i annonseteksten. --- Henting må avtales på telefon 22 15 15 00, henting kun etter avtale. Adresse: Oksenøyveien 22 (Fornebu) 1366 LYSAKER, evt sending må avtales særskilt. Kontant betaling, norske bankkort, samt de vanligste kredittkortene. Husk at vi kan tilby LEASING / FINANSIERING på våre produkter! Ta kontakt for mer informasjon! Vi har også mye annet flott og rimelig møblement til kontoret, samt annet utstyr tilgjengelig. --- NB! Kjøper oppfordres til å sette seg inn i våre salgsvilkår som omfatter begrenset angrerett på bruktkjøp. --- Se våre andre annonser, eller ta kontakt for visning, eller spesielle behov! Vi har store mengder forskjellige pent brukte kontormøbler til salgs. Besøk gjerne vårt showroom på Fornebu ved Oslo, med et godt utvalg nye og brukte kontormøbler og kontorinnredning ellers. Vi har også store mengder annet utstyr til næring på lager for umiddelbar levering.

Antall: 90

Movement ID: 37172

Oksenøyveien 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

Rapporter annonse

FINN-kode 158248333
Sist endret 30. sep 2019 11:10