Brukte betalingsterminaler ICT250E NETS for tilkobling til kasse

Til salgs
1 999 kr
Pent brukt Mobil betalingsterminal fra NETS selges fra konkursbo. For tilkobling til kasse system. Selges inkl mva. Hentes eller sendes i posten! Denne kan hentes i butikken på Åråsveien 16A, 2007 KJELLER.

For å bruke denne må du kontakte NETS, jeg selger kun bankterminalen, lisens og avtale må tegnes med en Nets forhandler direkte.

iCT250E er den nyeste stasjonære terminal, som kan benyttes frittstående eller integrert med kassesystem. Terminalen benytter bredbåndkommunikasjon, og støtter også kommunikasjon via kasse. iCT250E tar liten plass, er hurtig og enkel i bruk og har et stort grafisk display.
iCT250E har en rask prosessor som sikrer god ytelse og rask transaksjonstid. Terminalen er ergonomisk (taktile tegn), har store taster og hvitt bakgrunnslys som gir gode og klare kontraster. iCT250E er PCI PED 2.0-godkjent. Terminalen kan leveres med stressavlastende kabler for å redusere slitasje på kontakter (tilleggsutstyr).

Terminal integrert med kassesystemet
Dette innebærer at det er forbindelse mellom betalingsterminalen og kassesystemet. Når terminalen er integrert utføres vanligvis alle funksjoner på kassesystemet og overføres til terminalen. Kvitteringer skrives ut på kassesystemets printer.

Terminalen leveres med:
Strømkabel
Tilstand Brukt

Generell info

Cupo selger og kjøper konkursbo og varepartier. Vi har for tiden lokaler i Oslo og på Kjeller (Lillestrøm). På Kjeller selges også brukte og nye gjenstander, og tusenvis av nye klær o.l. De fleste gjenstandene kan hentes på Kjeller i butikkens åpningstider. Vi fyller på med nye varer daglig, følg oss på Facebook!

https://www.facebook.com/#!/Cupo-Limited-224897727582518/?fref=ts

Åpningstider på Kjeller
man-fre: 11-19
Lørdag: 11-16

Åråsveien 16A,, 2007 Kjeller

Annonseinformasjon

FINN-kode 157805306
Sist endret 15. sep. 2019 14:07

Rapporter annonse