Video

Zero Compromise Optic 4-20x50 FFP MRAD MPCT 2 retikkel

Til salgs
39 999 kr
Zero Compromise Optic 4-20x50 FFP MRAD Kikkertsikte
Zero Compromise Optics ZC420 er den ultimate løsningen for alle dine krav. Med et sjenerøst nedre forstørrelsesområde på bare 4x med et enormt synsfelt på 8,5 meter, er dine behov for nærholdsskyting oppfylt. En maksimal forstørrelse på 20x gir rikelig forstørrelse for langholdsskyting ut til og over 1000 meter.
Uovertruffen optisk ytele - Våre optiske ingeniører har satt den neste standarden for klarhet, lysgjennomgang og oppløsning i en kompakt pakke. Ytelse som dette har aldri før vært sett i dette forstørrelsesområdet og objektivdiameter. Fargegjengivelsen er naturlig med en liten forbedring i kontrast for den best mulige utsikten. Total lysgjennomgang til øyet er 92% og oppløsningen er best i klassen.
Perfeksjonert mekanisk konstruksjon - Når våre kunder forlanger ultimat pålitelighet, leverer vi de mest robuste konstruksjonsteknikkene i bransjen for å kunne etterkomme denne forespørselen. Våre mekaniske ingeniører har designet noen av de mest respekterte kikkertsiktene i verden, og har gått flere skitt videre for økt holdbarhet, repeterbarhet og robusthet. Herdede stålkomponenter brukes i høyslitasjeområder, som for eksempel de indre klikkmekanismene for høyde- og motstandsjusteringstårnene for å sikre en livstid med repeterbare justeringer. Optiske linser er mekanisk låst på plass og bundet langs kantene for total og fullstendig strukturell integritet. Vi vet hvordan andre bygger sine sikter, og vi har utviklet teknikker og metoder for å levere det beste kikkertsiktet som noen gang har blitt produsert, fordi våre kunder krevde bedre. Vi er glade for å levere!
Uovertruffen retikkelmangfold - Våre medarbeidere er svært involvert i skyting og jaktbransjen og har designet de aller beste retiklene som er tilgjengelige. Nye konstruksjoner har blitt utviklet av ZCO for å forbedre retikkelmangfold og brukbarhet. Uansett bruksområdet ditt, tilbyr vi et retikkel som passer perfekt til dine behov.
Utvidede funksjoner - Våre produkter er bygget for de mest krevende brukerne, så vi tilbyr de beste funksjonene aldri før observert i ett enkelt produkt. Skyttere kan nå ha forbedret ergonomi gjennom enten høyre eller venstre motstandstårnskonfigurasjon, låsende tårn, flere belysningsinnstillinger inkludert nivåer som er kompatible for nattsynsutstyr, fast focus låsende diopter, sann til angitt parallaksejustering med null tilbakeslag, stort justeringsområde for høyde og motstandsjustering, innebygget Return To Zero, og enkelt tilbakestillbare tårn når de er nullstilt. Disse funksjonene er alle pakket inn i et kikkertsikte som måler kun 38,7 cm i lengde og veier kun 1074 gram.
Vårt engasjement er ikke bare å bygge kikkertsikter, langt fra det. Vi er dedikert til å bygge de absolutt beste kikkertsiktene i verden! Vi ofrer ikke kvalitet for å møte et prisnivå, vi bruker enkelt og greit kun det beste av materiale og teknikker for å bygge kikkertsiktet du alltid har drømt om.

Spesifikasjoner:
Forstørrelse: 4-20x
Objektivdiameter: 50mm
Tubediameter: 36mm
Klikkjustering: 0.1 (Mil)
Elevasjon: 35 (Mil)
Låsbart tårn: Ja
Sidejustering: 20 (Mil)
Synsfelt: 8.53-1.82
Øyeavstand: 89.9mm
Parallaksejustering: 25 m til uendelig
Lengde: 32,5 cm
Vekt: 986 gram
Opplyst retikkel: Ja
FFP: Ja (Første bildeplan/ Medforstørrende)
Retikkel: MPCT 2
Tilstand Ny

Generell info

Fraktalternativer:
Pakke i postkasse: 49,-
Pakke på hentested: 99,-
Pakke på døren: 149,-

Hos oss kan du betale med:
KLARNA FAKTURA/ DELBETALING
VISA/ KREDITTKORT
VIPPS

Direkteimport fra kjente produsenter gir gode priser til deg!

Velg selv hvilken butikk du ønsker å hente varene i! (Pick Up Point)

JAKTFALL ER KJENT FOR GOD SERVICE OG RASKE LEVERINGER , KVALITET SIDEN 2008:-)

Lundekroken 20, 3940 Porsgrunn

Annonseinformasjon

FINN-kode 157196921
Sist endret 12. mai 2020 08:07

Rapporter annonse