Søker oljemalerier av følgende moderne kunstnere

Til salgs
NB NB MÅ VÆRE OLJE MALERI - IKKE LITOGRAFI

Søker oljemalerier av følgende kunstnere for kunde:

Opdahl
Bleken
Weidemann
Widerberg
Melgaard
Nupen
Odd Nerdrum
Per Kleiva
Jens Johannesen
Theodor Kittelsen
Kai Fjell
Kåre Tveter
Anna-Eva Bergman

Dersom våre kunder ikke er interessert i maleriene vi blir tilbudt er det mulig for selgerne og selge de i kommisjon via Galleri Hersleb. Dette kan skje på to måter enten ved innsending av gode bilder av verket eller ved å levere inn verket i Oslo eller Ålesund for utstilling i galleri/showroom.


NB NB MÅ VÆRE OLJE MALERI - IKKE LITOGRAFI
LITOGRAFIER ER OVERHODET IKKE INTERESSANT, med mindre det er av Weidemann og av svært høy kvalitet.

Generell info

Trykk på firmaprofilen vår for å se flere av våre annonser, eller besøk oss på vår nettside http://www.gallerihersleb.com/

Vi skaffer alt av eldre norsk kunst, dersom det er en kunstner eller et motiv vi ikke har inne for øyeblikket så send oss en forespørsel så gjør vi undersøkelser i vårt nettverk.

Alle malerier som selges og formidles gjennom Galleri Hersleb har vært renset hos konservator og har forgylte og restaurerte rammer i god stand. Vi har også en del litografier på vår nettside.

Ta kontakt på tel. 915 83 820 eller på mld her på Finn for mer informasjon. Galleriet har adresse Ålesund, men vi har et lager og showroom i Oslo. Ved seriøs interesse kan alle malerier fremvises i Oslo på noen dagers varsel.

Alle malerier vi har kan sendes hvor som helst i Norge og utlandet, enten med posten eller budbil.

0250 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 156747274
Sist endret 22. apr. 2020 20:02

Rapporter annonse