TREASURE X ALIENS *Stort utvalg av leker*

Til salgs
189 kr
TREASURE X ALIENS


Treasure X Aliens byr på en ny opplevelse med dissekering og masse slim, som gir deg følelsen av å være på en annen planet!

Disseker romvesenene, befri Treasure Hunter-figurene, og finn spennende skatter fra hele galaksen!

I hver av romvesenkroppene finner du en Treasure Hunter pluss et lekevåpen og en skatt som kan være en sjelden romjuvel! Disse edelstenene er noe som kalles peridot , et mineral som er blitt funnet i ekte meteoritter! Ja, edelstenen din kan faktisk stamme fra verdensrommet!

Når du er ferdig med dissekeringen, kan du lagre oozen i den medfølgende beholderen eller stappe den inn i romvesenets hode, squishe det og se oozen tyte ut av øynene, munnen og nesen!

Det er hele 18 Treasure Hunter-figurer som du kan finne og samle på. I tillegg kan du kanskje finne en ekte edelsten i dette slimete, uforglemmelige utforskingseventyret!

Innhold:

1 stk. krystallfartøy

1 stk. romvesenkropp

1 stk. brystkasse

1 stk. ooze

1 stk. Treasure Hunter-figur

1 stk. mageromdyr

1 stk. ooze-beholder

1 stk. x-tool

1 stk. kart/samleroversikt

Varenummer: P4000652
Tilstand Ny

Generell info

Klikk på vår logo øverst i høyre hjørne for å gå direkte til vår nettbutikk. Vi tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling både for bedrifter og private. Alle priser oppgitt ink.mva. Prisendringer kan forekomme, ta kontakt med oss dersom prisen ikke stemmer overrens med annonsen. Alle annonser som er merket med **KAMPANJE **, salg eller tilbud er kun gyldig i en viss periode. Hvis avvik mellom annonse og pris i nettbutikk er det alltid nettbutikkens priser som er gjeldene. Det kan forekomme at annonser blir liggende lengre en kampanjeperioden. Sjekk derfor kpn.no for riktig pris.
Kundesenter:
TLF: 4000 4474 - kundeservice@kpn.no
Åpningstid: 10:00-16:00

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 156668533
Sist endret 9. nov. 2020 16:06

Rapporter annonse