Promo 202A

Til salgs
69 000 kr
Gjør et kupp, kun kr. 69.900,- på vår nye Prpmo202 som er ankommet lager. Dette badet har en veil. pris på 89.000,-
Dette er et vinterisolert bad produsert i Canada, laget for våre tøffe værforhold. Roxul/Rockwool isolasjon i badene, beste isoleringsevne på markedet, vannavstøtende, brannsikkert, råte sikker og antibehandlet mot gnagere. Dette er uten tvil markedets beste isolasjon.

Velkommen til Sunrise Spas
Kanadisk produserte bad med overlegen kvalitet. Etter mer enn 30 år med produksjon av kvalitetsbad til familier i over 50 land , kan du være trygg på at du får det "beste i klassen “ fra Sunrise Spas .

Vi er forpliktet til å utføre førsteklasses håndverk og bruke det siste innen nyvinningene for å maksimere ditt massasjebad til det ypperste. Vår erfaring hjelper alle våre kunder til og redusere vedlikeholdsbehov. Våre modeller har en ergonomisk forbedret design, og en rekkeyser som kan styres manuelt for optimal hydroterapi.
Leveres med multi - farget LED- lys for fritt valg av stemningsbelysning i ditt bad. Her har man mulighet for å velge farge alt etter humør.
Badene leveres med ekstremt bra isolasjon og filtreringssystem som reduserer vedlikeholdsbehov og driftskostnader.

Sunrise Spas er en investering som brukes hele året for din helse og velvære, her får du en god massasje! Enten du leter etter mer tid med familien eller bare et sted hvor du kan være sammen med gode venner, Sunrise Spas har modeller for ethvert behov.

Energieffektivitet
Et massasjebad skal ikke være dyrt i drift. Hos Sunrise spas ønsker vi å ikke bare bygge bad i høy kvalitet, men også bad som er energieffektive. Vi bruker topp kvalitet på alle komponenter, inkludert pumper , varmeelement og LED-pærer , som er pålitelig og effektiv.


Fullt Isolert Kabinett.
Badene er konstruert med matter som gjør at badene er fullisolert, men enkel å komme til dersom ulykken skulle ramme ditt bad.


Konstruksjon:
Ryggraden i hver Sunrise spa er støttet av våre strukturelle metall rammer produsert i galvanisert stål som gjør at badet har den samme konstruksjon i all fremtid, i motsetning til bad som er bygget på med tre rammer. Trerammer er ofte utsatt for tåre, insekter og gnagere, og kan "svaie" etter hvert.


Forsterkede Glassfiber
For ytterligere å forsterke vår akryl, håndsprayer vi det med flere lag av armert glassfiber . For overlegen styrke, blir et andre lag med fylt harpiks tilsatt glassfiber lagt på. Våre konkurrenter kutter dette laget, fordi det er en kostbar prosess , men vi tror fordelen av økt styrke er verdt investeringen for våre kunder .

Hydroterapi
Sunrise Spas benytter de nyeste teknologiske nyvinninger og bygger på en av de eldste former for medisinsk behandling - hydroterapi . Våre jetdyser er omhyggelig konstruert for å kombinere varme og helbredende krefter av vann med prinsippene for massasje terapi.

Variasjon av dyser og plasseringer
For å optimalisere massasjeytelsen har våre bad en rekke forskjellige dyser og plasseringer, hver og en gir massasje mot smerter. Nesten hver dyse kan roteres for å øke eller redusere mengden av vannstrøm. Luftkontroll brukes til å variere forholdet luft-til-vann gjennom dysene som gir deg full kontroll over din individuelle hydroterapi .

Oversikt
Mål 202x202x91cm
Antall sitteplasser 6-7voksne med liggestol
Vannkapasitet. 1200 liter
Jet Pump 2.3Kw 2 hastigheter
Digitalt kontrollpanel
Varmeelement: 3KW
Filtrering 9.3m2 patronfilter
Ozon Ferskvann Ozonator
Isolert lokk 13cm x 8cm
Massasjedyser 28
Manuell dysekontroll
Belysnings system Multi-Colour LED
Stemningsbelysning LED Multi-Colour
Vannfall med LED opplyst buet vannstråle

Utvendig farge: svart
Farge innvendig: hvit (sterling marble)
Tilstand Ny

Generell info

5 års fabrikkgaranti. Vi tilbyr fullfinansiering med 4 mnd. rente- og gebyrfritt. Alle varer er 100% transportforsikret. Vi leverer over hele Norge.
Åpningstider butikk/showroom:
Hverdager 10:00 til 16:00
Lørdag 10:00 til 14:00

Ordretelefon alle hverdager 08:30 til 22:00
Telefon: 56 33 22 33
post@domotecspa.no
www.domotecspa.no

Trollhaugmyra 8, 5353 Straume

Annonseinformasjon

FINN-kode 156277676
Sist endret 28. nov. 2019 12:07

Rapporter annonse