CAMPINGSTOL WESTFIELD I SUPERKVALITET - PERFEKT GAVE TIL BOBILEIERE

Til salgs
999 kr
Den fantastiske campingstolen Westfield BeSmart Majestic har en forsterket epoxy pulverlakkert aluminiumsramme og en spesialformet aluminiumsprofil som gjør at stolen blir nesten helt flat når den er sammenslått.Klikk "Kjøp i nettbutikk" for å bestille.

Priser 1stk. 999,-
2stk. -5% = 1898,-
4stk.-10% = 3596,-

Ps! Fotskammel finnes som ekstrautstyr kr. 445,-/stk. eller -5% ved 2stk og -10% ved 4stk. Du finner denne under tilbehør på nettsiden. Se bilder og mer info nedenfor.

1 stol med skammel kr. 1444,-
2 stoler m/skammel kr. 2744,-
3 stoler m/skammel kr. 4116,-
4 stoler m/skammel kr. 5200,-

Alle priseksempler er inkl. mva. eks. porto.


Armlener og leddene er laget av NyloGore som sikrer at stolen er sterk og stabil, samt gir en lengre levetid. Polstret stoff og høy rygg gir en herlig sittekomfort som ikke kan sammenlignes med billigere modeller.Som ekstrautstyr kan du kjøpe en fotskammel (se tilbehør) som er enkel å koble på. Et par enkle håndgrip og vipps så har du en fullverdig hvilestol, lesestol eller solstol som er like perfekt å ha med i campingvognen og bobilen som å bruke på terrassen hjemme eller på hytta.SPESIFIKASJONER STOL
Maks belastning 140kg.
Egenvekt kun 4,6kg.
Sittehøyde 48cm.
Mål sete BxD: 51x47cm
Rygghøyde 80cm.
Mål hele stolen BxH: 64x121cm.
Mål sammenslått 110x65x12cm.
Farge mørkgrå.


SPESIFIKASJONER SKAMMEL
Egenvekt 1,9kg.
Mål sammenslått 80x50x7cm.
Farge mørkgrå.
Tilstand Ny

Generell info

NB! VI HAR NY BESØKS- OG HENTEADRESSE:

TOPP FRITID AS
SURFELLINGEN 2
1739 BORGENHAUGEN


MER NYTTIG INFO:

1) FÅ DE BESTE TILBUDENE FØRST!
Hvis du syns vi har spennende produkter her på FINN.no, klikk knappen "Følg firma" så blir du automatisk oppdatert når vi legger ut noe nytt.

2) SPENNENDE, HAR DERE FLERE PRODUKTER?
Du ser alle produktene ved å klikke på "Flere annonser", men det er bare noen få sammenlignet med hva du finner på toppfritid.no (klikk på Firmaets hjemmeside). Der kan du kjøpe produkter fra hele vårt sortiment, vi sender daglig til hele Norge. Husk å registrere deg for vårt nyhetsbrev som du finner nederst på siden.

3) HVORDAN BESTILLE?
Klikk på knappen "Kjøp i nettbutikk" og bestill varen der. Hvis denne knappen ikke er tilgjengelig kan du søke opp varen på toppfritid.no eller sende e-post til post@toppfritid.no eller også ringe oss på 90668280 så hjelper vi deg.


MER INFO I NETTBUTIKKEN
I nettbutikken ser du om varen er på lager hos oss, eventuelt estimert leveringstid. Du får automatisk beregnet fraktkostnad hvis du er innlogget. Du kan bestille for henting i butikk eller få varen sendt hjem. Vi tilbyr 100% sikker betaling med kort eller Klarna. Du velger enkelt leveringsmåte og betalingsmåte i kassen.

*Ikke alle varer kan sendes (f.eks. tilhengere).


VÅRE ÅPNINGSTIDER og TELEFONTIDER

Man, tir, ons, fre: 10-16
Torsdag: 10-18
Lør-søn: Stengt

OM TOPP FRITID AS
Butikk og lager ligger i Sarpsborg kun 1 time fra Oslo og 20 min. fra svenskegrensen. Stikk innom når du har turen forbi, butikken ligger på Borgenhaugen kun 7 minutter fra avkjøring E6. Vi har også eget verksted for mange av produktene vi selger inkludert service på CFMOTO ATV og BK Hengeren tilhengere. Vi reparerer også 12V/gass kjøleskap, kokeapparat, Wallas produkter m.m.

VÅRE PRISER
De annonserte prisene er alltid inkl. mva. levert ved vår adresse. Noen produkter kan ha tilleggsavgifter, gebyrer, klargjøringskostnader e.l. Dette vil normalt komme fram i annonsen eller ordrebekreftelsen. Porto tilkommer hvis varen skal sendes hjem til deg (beregnes automatisk i webshop eller avtales med oss).


NB! Det er krevende å holde alle annonser på FINN.no oppdatert til en hver tid så vi må ta forbehold om feil i priser, spesifikasjoner og leveringsevne.


VELKOMMEN TIL TOPP FRITID

Surfellingen 1, 1739 Borgenhaugen

Annonseinformasjon

FINN-kode 155722074
Sist endret 17. apr. 2020 00:08

Rapporter annonse