SETT: 10 X SPENNBÅND MED SKRALLE 10M/50MM/5T - Unitrailer.no

Til salgs
2 349 kr
Spennbånd med klemme 10M/50mm/5T
Spennbånd med høyeste styrke og lengste som vi har i vår butikk. Båndet er 10 meter lang, slik at den kan brukes på veldig store last. Bredde på 50mm og 5 tonn kapasitet gir mulighet til å sikre veldig tunge last. Egnet for profesjonelle brukere, men også for privat bruk ved store og tunge last. Alle komponenter som kroker og skralle er laget av en veldig tøff stål, beskyttet mot rust. Spennbåndet er klar til bruk.

Spennbånd fra UNITRAILER er en garanti på problemfritt transport over hele Europa. Den kommer med alle krevde attester og sertifikator, som ikke bare bekrefter dens kvalitet og sikkerhet, men også lar deg kjøre i land med de mest strenge lover. Ved å velge spennbånd fra unitrailer forsikrer du deg om å være trygg ved hver eneste kontroll. Vi vet hvor viktig det er med en lett leselig merkering, derfor kommer med spesielle beskyttelser, slik at den ikke blir lett slitt, og all informasjon forblir lett synlig.


Hvorfor lønner det seg å velge spennbånd fra UNITRAILER?
Spennbåndet samsvarer med Europeisk standard EN 12195-2
Samsvarer GS TUV
Tåler 5 ton rundt lastet (5000DAN)
Opptil 2.5tonn strekkfasthet (2500DAN)
Merkering på polsk og engelsk på spennbåndet
Merkering sydd på og foliert for ekstra beskyttelse
Maks belastning gravert på krokene og skrallen
Stor og komfortabel skralle
Dersom du ønsker å bestille større mengder (over 25 stykker), ta kontakt med oss for å få en grossistpris. Hos oss finner du alle størrelser og styrker av spennbånd, og vi som produsent tilbyr alle de mest populære størrelser og styrker.

LENKE: https://unitrailer.no/product-nor-2208-Spennband-med-skralle-10M-50mm-5T.html
Tilstand Ny

Generell info

E-post: kundeservice@unitrailer.no
Telefon +47 800 24 525
Frakt pris og vekt : https://unitrailer.no/Frakt-cterms-nor-66.html

UNITRAILER driver med salg av deler og tilbehør for tilhengere og hele tilhengere. Hos oss finner du et stort utvalg av reservedeler, påløpsbremser, hjul, akslinger, kulekoblinger, dekk, felger og mye, mye mer! Ta kontakt på +47 852 95 021, eller send oss en melding/e-post for en hyggelig tilhengerprat. Våre spesialister vil hjelpe deg å finne det du trenger, og kan gi deg nyttige råd og tips.

0010 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 155604359
Sist endret 22. aug. 2019 08:57

Rapporter annonse