Video

INAKTIV

-20%+ Zegul Arrow Empower RS RS BlueRed EXPEDITION kajakk - frakt 990,-

Til salgs
25 599 kr
Zegul Arrow Empower Rock Solid Bluered
havkajakk / TEQUILA Expedisjon EDITION med RS Rudder/Skeg
veil 31999,-


På lager i blueline (helblå) og blackline (helsort), samt whiteblue og blue/red kombinasjon i AC/rock Solid med skeg og versjon med skeg og ror

Empower er ofte valgt av kunder for utleie på ukesturer. Trygg og utrolig manøvrerbar kajakk, på linje med kortere kajakker som arrow play. Empower er rask, fort opp i marsjfart som er lett og holde. Enorm lastekapasitet, umulig å få under vannlinjen. Fantastisk å rulle med, samt teknisk padling og bølgelek. Meget godt sammensatt kajakk dette.


Suveren allround rask turkajakk med overtruffen lastekapasitet

Når Arrow Kayaks designet Empower, var sjødyktighet det overordnede målet. Dette er kajakken til det åpne havet og til lange strekninger. Et elegant, raskt skrog gir muligheter for last til de lengre turer, men likevel en manøvrerbar kajakk som reagerer lett og nøyaktig på kanting og styretak, som sine søsken, Play og Nuka. Empower trives best når det er skum på bølgetoppene. Empower har et langt farts-optimalisert skrog som reduserer energiforbruket når man padler lange strekk, og er designet for å tåle mye last. Kajakken har slanke runde stevner med økende knekkspant mot midten, og senkekjøl for å justere kajakken i vind.

Luker og cockpit-ring er innfelt i dekket, som samlet sett gir et rent og strømlinjeformet dekk med god drenering og en cockpit som er lett å stige inn i. Empower er lett å pakke med sine to ovale luker, en rund dagsluke og cockpit luke bare til små nødvendigheter.

Alle skott er avrundet for optimal plass og styrke. Jesper Kromann-Andersen har med Empower, nok en gang utformet nærmest en perfekt kajakk for Arrow Kayaks. Arrow Empower har gjennomførte detaljer og ytelse uten sidestykke.


Standard mål:
Lengde: 5,56m
Bredde: 53cm
Vekt: Komposit 25kg / Carbon 20 kg
Volum: 390L
Lastekapasitet: 178 kg
Cockpit str: 82x40cm
Tilstand Ny

Generell info

*frakt 990,-
-20-30% på utstyr / drakter i.f.m. kjøp av kajakk. Få tilbud

Kjøp trygt på www.tequila.no og Tequila Sports butikk i Storgata 13, Harstad

Tequila Sports Beyond AS
Storgata 13 | 9405 Harstad
Tlf: 77 06 29 86 / 99 52 97 54

Storgata 13, 9405 Harstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 155593060
Sist endret 29. apr. 2020 10:41

Rapporter annonse