INAKTIV

Vakre lille Morrigan fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Ei vakker lita dukke. En virkelig herlig frøken, tvers gjennom. Man trenger bare se på henne og tenke på kos så begynner hun å male høyt. Hun sjarmerer en i senk, men ikke la deg lure. Hun kan bli en liten villmann. De andre kattene i fosterhjemmet har lært seg at når Morrigan leker med mus, så går de ikke nær. Hun skyr ingen midler når det kommer til musefanging og holder glatt de voksne kattene unna musen sin.

Hun er veldig glad i mat. Spiser tørrfôr til vanlig, men klarer en gang i blant å tigge til seg både våtfor og godbiter. Hun vil passe perfekt inn i barnefamilier da hun er vokst opp med en menneskebror på 6 år.

Det har også vært hunder innom på pass i fosterhjemmet, men hun har ikke blitt helt fortrolig med dem enda. Hun er nysgjerrig på dem så hun kan tilvennes en rolig type.

Morrigan er født 13.09.19.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.
Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4330 Ålgård

Annonseinformasjon

FINN-kode 155267741
Sist endret 6. des. 2019 23:15

Rapporter annonse