INAKTIV

Chiptuning til Suzuki

Til salgs
2 590 kr
Se alle våre modeller på www.biltuning.no. Vi sender fraktfritt over hele landet.

Chiptuning til Suzuki. DTK er eneste norske tuningmerke. En tuningmodul settes raskt og enkelt på en original kontakt. DTK Digital tuning forbedrer signalene inn til dieselpumpen og øker effekten betydelig, men senker samtidig forbruket. Dette er en sikker og skånsom form for tuning til biler med turbo og installeres meget enkelt. DTK tuning er betydelig enklere enn chiptuning, som er et permanent inngrep i motoren, men gir samme effektøkning. DTK Tuning fungerer også for automatgir.

Med DTK Digital diesel tuning økes effekten i Suzuki. DTK Digital tuningmodul for optimalisering av innsprøytning kobles mellom styringsenheten og dieselpumpen og modifiserer og optimaliserer signalene. Alle DTK Digital-produkter leveres med originale kontakter hvilket gjør installasjonen meget enkel og rask. Dette er et avansert digitalt produkt som blir tilpasset hver enkelt bilmodell med turbo. Noen biler er mer krevende enn andre og denne boksen tilfredsstiller kravene til de mest krevende. Det blir ikke gjort noen inngrep i motorens system og tar man av tuningmodulen blir bilen original igjen. Dette er en svært sikker form for tuning. Installasjonsmanual med fargebilder følger med. Modulens mål er 85x55x24mm.

Her som i alle andre markeder så gjelder regelen om at er det noe som virker for godt og billig til å være sant, så er det gjerne det. Vi har solgt tusenvis av moduler, har gode garantier og ikke minst; de fleste av våre salg blir gjort til personer som har fått produktet anbefalt fra andre kunder. DTK er en norsk merkvare.

Suzuki Grand Vitara 1.4 DDiS
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS
Suzuki Grand Vitara 2.0 TD
Suzuki Grand Vitara 2.0 TD
Suzuki Grand Vitara XL-7 2.0 TD
Suzuki Ignis 1.3DDiS
Suzuki Jimny 1.5 DDiS
Suzuki Jimny Van 1.5 DDiS
Suzuki Liana 1.4 DDiS
Suzuki Liana Limousine 1.4 DDiS
Suzuki SX4 1.9 DDiS
Suzuki Swift 1.3 DDiS
Suzuki Wagon R+ 1.3 DDiS
Tilstand Ny

Generell info

Prisen er inkludert mva. og frakt.

Kongens Plass 5, 6509 Kristiansund N

Annonseinformasjon

FINN-kode 15492867
Sist endret 8. feb. 2013 11:05

Rapporter annonse