Skjeggkre i boligen din? Eneboligpakke med limfeller og lokkemiddel

Til salgs
999 kr
Her får du vår bestselger: eneboligpakke til skjeggkre og sølvkre. Denne inneholder tilstrekkelig med limfeller og lokkemiddel til en normal enebolig, 150 kvm - 200 kvm. Alle varer på lager. Bestill i nettbutikken vår i dag.

- 70 limfeller og 12g lokkemiddel - velg selv om du ønsker kun sorte feller eller 20 hvite og 50 sorte feller
- Tilpasset boligstørrelse 150 - 200 kvm.
- Fri frakt
- Anbefalt metode av Folkehelseinstituttet
- Sorte feller, forskning viser at de er mer effektiv enn hvite
- Giftfritt, kan brukes hvor barn og husdyr ferdes
- Patentert kraftig limsystem
- Enkle å sette sammen
- Borettslag/firma/kommune? Ta kontakt for storkundeavtale

Folkehelseinstituttet anbefaler limfeller til bekjempelse av skjeggkre:
"Limfeller kan brukes, gjerne med et lokkemiddel i midten", tipser Ottesen på spørsmål om hvordan bli kvitt skjeggkre.
-Preben Ottesen, Avdelingsdirektør ved avdeling for skadedyrkontroll, Folkehelseinstituttet
Aftenposten 21.02.19

Limfeller av høy kvalitet produsert spesifikt for å fange skjeggkre og andre krypende innsekter som veggdyr, kakerlakker og sølvkre/fyrkre/perlekre. Disse kommer i sort farge for økt fangst, samt mer diskret behandling. Forskning viser at sorte feller fanger betydelig bedre enn hvite. Dette har trolig en sammenheng med at skjeggkre søker mot mørke steder. Sorte feller vil og være mindre fremtredende i huset.

Fellene er giftfri og lukter ikke. Limfellene til Skadedyr.net er påført et patentert limsystem som sikrer at skadedyrene blir sittende fast ved den minste berøring.

Limfeller og lokkemiddel benyttes av de store skadedyrfirmaene i Norge. Et meget godt produkt til å avdekke om man har skjeggkre, samt bekjempelse av disse.

Limfellene plasseres langs gulvlistene i alle rom i huset. Anbefales 1 stk pr. 2 kvadratmeter. Dvs en bolig på 100 kvm bør ha cirka 50 feller. Rom som er spesielt rammet anbefales høyere tetthet av feller. Våtrom er ekstra utsatt.

Fellene er enkle å sette sammen: riv av tape på baksiden og brett sammen. Under fellen er det en limremse som holder fellen på plass. Denne er valgfri å bruke. Hullet i toppen er for inspeksjon, samt påføring av lokkemiddel.

Ønsker man mer diskret fanging av skjeggkre kan fellene plasseres bak skap, sofa, kommode, blomsterpotte, under kjøkkeninnredning, vaskemaskin, tørketrommel, badekar, mm. Fungerer like godt til andre skadedyr som sølvkre, edderkopper, maur, mm.

Det anbefales å benytte lokkemiddel i limfellene for økt fangst. Folkehelseinstituttets undersøkelse viser at lokkemiddel mangedobler fangsten av skjeggkre.

Vi tilbyr profesjonell veiledning i ditt skjeggkre-problem. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Nettbutikken er tilpasset iPhone, Samsung Galaxy, Huawei og alle vanlig smarttelefoner.
Tilstand Ny

Generell info

Kjøp trygt og sikkert fra en av Norges største leverandør av limfeller og andre produkter til bekjempelse av skjeggkre og sølvkre; Skadedyr.net. Alle prisene er inkludert mva. Gratis frakt på ordre fra 500,-.

Skadedyr.net er en nettbutikk. Alle ordre må plasseres i nettbutikken. Er det problemer, ikke nøl med å ta kontakt så løser vi det.

Alle varer fra Skadedyr.net sendes i diskret forpakning uten noe merking. Skadedyr.net har avtale med Bring som leverer varene våre med tjenesten "Pakke i postkassen".

I nettbutikken vår kan du betale med Visa, Mastercard, faktura og Vipps.

Berlandsvegen, 5314 Kjerrgarden

Annonseinformasjon

FINN-kode 154889167
Sist endret 17. aug. 2019 07:51

Rapporter annonse