Avfukter med tørkerotor. Arida S9L. - for alle temperaturer

Til salgs
3 690 kr
Luftavfukter Sorpsjon Arida S9L med tørkerotor og HEPA-filter

Ny utgave for 2020, nå også med kullfilter.

- Moderne sorpsjonsbasert luftavfukter fra Arida.
- Godt egnet i alle temperaturer.
- HEPA-filter.
- Ionisering.
- Slange for drenering.
- Kullfilter for å redusere lukt.

Den perfekte avfukter for alle temperaturer!

* Tørkerotor - effektiv også i lav temperatur
* Ionisering - hjelper til å fjerne lukt
* HEPA-filter - beskytter både deg og avfukteren selv fra støv og forurensning
* Slange - om du vil kan du drenere vannet til et sluk, så slipper du å tømme beholderen
* Hygrostat - la avfukteren styre seg selv med hygrostat. Still bare inn hvor tørt du ønsker det. Resten ordner seg selv.

Tørkerotor
Tradisjonelle avfuktere bruker en kompressor for å tørke luften. Det fungerer bra i de fleste tilfeller, men dårlig når det blir kjølig (under 15 grader). Arida S8L bruker istdedenfor en tørkerotor, noe som gjør at den er effektiv i alle temperaturer, helt ned til null grader.

Ionisering
Ionisering er smart av to grunner:
- Steder der det er fuktig blir det ofte noe lukt. Dette kan være kjellerlukt, båtlukt eller mugglukt. Når du får en luftafvukter vil mye av denne lukten bli borte. Setter du på ioniseringen vil luktfjerningen bli mye mer effektiv. Vår erfaringer at båtfolket elsker denne fuksjonen, for å redusere båtlukt.
- Når de negative ionene kommer ut i luften så vil de ørsmå støvpartiklene knytte seg sammen til store partikler. Disse store partiklene vil da bli tunge og falle ned eller fanges i luftfilteret. Det er de små partiklene som er farlige for dine lunger.

HEPA-filter
Arida S9L leveres som standard med ett HEPA-filter. Dette renser luften din, så S9L blir en hybrid luftrenser og luftavfukter. Dette vil beskytte din helse, og det vil også beskytte din avfukter fra å bygge opp støv innvendig. Du vil da få en lengre levetid på avfukteren. Filteret kan støvsuges, men må etterhvert byttes. Da har vi nye filtre du kan kjøpe.
Arida S9L kan også brukes uten HEPA-filter, men vi anbefaler deg å bruke den med filteret.

Slange
Har du avfukteren på et sted der du ikke er så ofte, for eksempel i en kjeller eller i båten, så kan du kople til en slange. Da leder du vannet til et avløp, og du slipper å tømme vannbeholderen hver dag. Det følger med en slange i esken.

Hygrostat
Det er viktig å holde det tørt, men det er også viktig at det ikke skal bli for tørt. Derfor har Arida S9 en hygrostat, så du kan stille inn hvor tørt du vil ha det. Avfukteren passer da på at du har en jevn og stabil fuktighet. (En hygrostat styrer avfukteren på samme måte som en termostat styrer en varmeovn.) På generelt grunnlag anbefaler vi å sette hygrostaten på omtrent 50% relativ fuktighet.

Tekniske data Arida S9L
Tørketeknologi Tørkerotor / sorpsjon
Maks kapasitet 9 liter vann / døgn
Nominell kapasitet (30grd / 80 % RH) 8,5 liter vann pr døgn
Maks viftekapasitet 185 m3 / time
Hygrostat Ja, 40% til 70%
Antall viftehastigheter 3
Volum vanntank 5 liter
Luftfilter HEPA + standard
Ionisering (fjerne lukt + rense luft) Ja
Kontinuerlig drenering mulig Ja, slange medfølger
Vekt 7,5 kg
Dimensjoner 340 x 221 x 509 mm
Timer Av-timer opp til 24 timer
Betjening Elektronisk
Display Ja, viser luftfuktighet
Brukerveiledning Arida S9L Manual
Typiske bruksområder for Arida S9L

Kjeller
Arida S9L har tørkerotor og er svære effektiv i lave temperaturer. Dette kan du ofte ha i kjelleren om vinteren. I tillegg har den en ionisering av luften som reduserer kjellerlukt. Stor vanntank på 5 liter gjør at den ikke behøver å tømmes så ofte. Du kan også bruke medfølgende slange og drenere til sluk om du har det i kjelleren.

Båt og bobil
Båt- og bobilfolket elsker avfukter med tørkerotor på grunn av tørkeegenskapene i lav temperatur, den lave vekten og evnen til å redusere båtlukt og kjellerlukt.

Generell avfukting i bolig
Arida S9L er den ultimate allround avfukter. Selv om den er god i lav temperatur så kan den helt fint brukes i vanlig romtemperatur også. Den har lav vekt og er enkel å flytte rundt. Bruk den på vaskerommet, tørkerommet, soverommet eller i kjelleren. Den lave vekten gjør at den er enkel å flytte fra sted til sted i boligen din.

Flere spørsmål?
Arida S9L importeres til Norge av Bedre Inneklima AS, som har mange års erfaring med forskjellige typer avfuktere. Har du spørsmål angående Arida S9L så kan du ringe oss på 33470100
Tilstand Ny

Generell info

Fri frakt på alle ordrer over 1.000 kroner.

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 153924503
Sist endret 27. aug. 2020 10:31

Rapporter annonse