Varmepumpe - Mitsubishi Azira

15 990 kr
Prisen er inkludert standard montering. Se salgsbetingelser for mer info.
https://norsk-klimasenter.no/salgsbetingelser/

Kompakt og kraftig varmepumpe til soverommet eller kjellerleiligheten.

Vår nye kompaktmodell Azira gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene. Innedelen er designet for å passe en rekke rom, og har vunnet Good Design Award og Red Dot Award 2018.

Linjene er stilrene, og med nyutviklet inne- og utedel er dette en modell man virkelig blir glad i.

Innedelen har fått et løft i forhold til den tidligere kompaktmodellen Lenta Silent, med oppgraderte luftspjeld, tynnere varmeveksler og større vifte. Dette sørger for høy ytelse og lavt lydnivå i en kompakt innedel.

Utedelen kommer med nyutviklet design med Wingletsfunksjon på viftebladet. Dette bidrar til sikker drift, lavt lydnivå og forbedret luftmengde over registeret før og etter avriming.

Det nye kuldemediet R32 gir lavere GWP verdi (Global Warming Potential) og er bedre for miljøet.
Azira er perfekt som aircondition på soverommet, eller andre oppholdsrom. Den er så stille at den kan kjøle deg ned hele natten uten å forstyrre nattesøvnen.

Med energimerke A+++ og en SEER på hele 8,6 kan du nyte svalt og temperert inneklima hele sommeren igjennom. Utedelen leveres med nattsenkingsfunksjon for enda lavere lyd ute. Dette gjør Azira til den perfekte modellen om du skal bytte ut en gammel varmepumpe som støyer, eller om du bor i tett bebyggelse eller borettslag, og har spesielle krav for utedelens støynivå.

Effekt: 4,6 kW
SCOP: 4,3
Lydnivå: 19dB(A)
Fabrikkgarantert drift ned til -20 grader
Har 10 graders vedlikeholdsfunksjon
Kompakt design- kun 19,5cm dyp!
LENTA kan oppgraderes med WiFi styring. Noe som gir økt besparelse og komfort.
Tilstand Ny

Generell info

Norsk Klimasenter er en uavhengig leverandør av energismarte varmeløsninger.

Solid fagkunnskap:
Vi står fritt til å velge de løsningene som til enhver tid er de beste på markedet.

Med solid og stolt fagkunnskap ønsker vi å være den fremtidsrettede aktøren som i betydelig grad skal lede utviklingen. Det skal kundene våre oppleve gjennom nytenking og forbilledlig service.

Vi har priser du kan leve med:
Vi skal være rimeligere enn alle andre, ha fokus på kvalitet og trygghet. Vi får gode tilbakemeldinger fra markedet samtidig som vi har utviklet sterke bånd til våre trofaste kunder. Det betyr at vi gjør ting riktig.

Norsk Klimasenter opererer på Sør-Vestlandet, store deler av Østlandet inkludert Oslo, Akershus; Buskerud, Østfold og Vestfold samt delvis i Hordaland og Agder-fylkene.
Vi er NOVAP-godkjent og alle våre montører er F-gass sertifiserte.

4019 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 152049941
Sist endret 27. jan 2020 11:21

Rapporter annonse