Yamaha MusicCast BAR 400 Lydplanke og subwoofer

Til salgs
6 990 kr
Opplev avansert hjemmekino med herlig DTS Virtual: X?-surroundlyd. MusicCast BAR 400 støtter de siste 4K Ultra HD TV-ene og har en rekke tilkoblingsmuligheter inkludert Bluetooth® og HDMI® i tillegg til innebygde musikkstrømmetjenester og MusicCast multiromfunksjonalitet for flere rom.

3D-surroundlyd med DTS Virtual:X
Trådløs subwoofer
Clear Voice-funksjonen gjør dialogen tydeligere og enklere å høre på filmer
Alexa-kompatibel stemmestyring* (*Tilgjengelighet varierer med region)
Innebygde musikkstrømmetjenester
MusicCast multirom teknologi for flere rom
Kan tilkobles trådløse surround høyttalere* (*MusicCast 20 eller MusicCast 50)
Kan tilkobles trådløs sub-basshøyttaler* (*MusicCast SUB 100)
Høyoppløst lyd
HDMI (ARC), optisk, ekstern inngang, Ethernet-forbindelse
En verden av musikk

Utforsk en verden av musikk med innebygde musikkstrømmetjenester.* Synkroniser spillelistene dine og sangene du liker, fra smarttelefonen eller datamaskinen til MusicCast BAR 40. Musikkstrømmetjenester gjør det utrolig enkelt både å lytte til favorittene dine og oppdage ny musikk. *Tilgjengeligheten av strømmetjenestene varierer etter region.

De omgir meg på alle kanter
Ta din opplevelse av hjemmekino med deg til nye høyder, med lyd som kommer fra alle kanter inkludert ovenfra. MusicCast BAR 40 har DTS Virtual:X? – som omslutter publikum med herlig 3D-surroundlyd fra en enkel lydplankeløsning.

Kjenn på dette
En spesiell fordel med å ha en lydplanke er at den minimer rot – du behøver ikke legge kabler til surround høyttalere rundt i hele rommet.

Og det neste trinnet er en trådløs sub-basshøyttaler som gir deg enda større fleksibilitet med plasseringen.. Opplev eksplosiv bass og gled deg over hvor enkelt det var å plassere sub-basshøyttaleren hvor som helst i rommet.

Hva var det?
Det er slutt på å måtte spisse ørene for å høre dialogen med MusicCast BAR 40. Clear Voice-funksjonen gjør lyden fra fortellinger og dialog tydeligere uten at det går ut over den generelle lydkvaliteten. Filmer, TV-programmer, sportskommentarer, nyhetssendinger – alt umiddelbart klarere, renere og mer hørbart.

La oss ta en prat
Alexa, be MusicCast spille Favoritt 1 på kjøkkenet. Med Alexa-integrert stemmestyring er det bare å spørre. MusicCast BAR 40 gir deg full kompatibilitet med alt stemmestyrt utstyr fra Amazon. Velkommen til det smarte hjem. *Tilgjengeligheten av stemmestyring via Amazon Alexa varierer etter region.

Låter like bra som den ser ut
Det ideelle surround systemet for de med begrenset plass: MusicCast BAR 40 gir flerkanals-lyd med en elegant design som tar liten plass. Den slanke profilen gjør det mulig med en diskré plassering foran TV-skjermen uten å forstyrre seeropplevelsen.

På veggen
Yamaha lydplanker gir ikke bare fantastisk lyd når du ser på film hjemme, men er også laget for diskré plassering i rommet og for å passe sammen med moderne TV-skjermer. Siden du kan montere MusicCast BAR 40 på veggen, får du en garantert stilren installasjon og integrasjon med eksisterende interiør.
Tilstand Ny

Generell info

Vi sender i posten over hele landet.

Hellenvegen 15, 2022 Gjerdrum

Annonseinformasjon

FINN-kode 151099911
Sist endret 26. feb. 2020 10:00

Rapporter annonse